Er valt niet tegenop te kloosrieden (7)

Omdat wij meer te doen hebben en omdat Peter Breedveld nog steeds niet gestopt is, met als gevolg dat hij alsmaar van die rotstukjes blijft afscheiden, waar niet tegenop te kloosrieden valt, hebben wij een beroep gedaan op onze doctorandus en hem gevraagd of hij ons een stukje van de Kunstmatige Intelligentie van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan (zoals wij eerder ook al lieten weten, doch dit terzijde). Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje ‘Allochtonenklusjes‘ zo’n beetje over gaat.

De belangrijkste termen zijn:

Peter Breedveld, Handelsblad, NRC, Ramesar, Hafid Bouazza, moslims, Marokkaan, blanke, multiculturele samenleving, Frontaal Naakt, Ik, Nederlanders, Marokkaanse achtergrond, Nadia Ezzeroili, Said el Haji, Mano Bouzamour, antisemitisme, haatpropaganda, roomblanke, vooroordelen, islam, racist, Hassnae, media en Nederland.

Oftewel: de verwarde racist (“blanken deugen niet”) en antisemiet Peter Breedveld, die zo graag journalist had willen worden, heeft zijn grote frustratie weer eens de vrije loop gelaten en schroomt daarbij niet de autochtone blanke Nederlander de schuld te geven van alles wat er in de ogen van Peter Breedveld niet deugt in en aan Nederland.

28-12-2014 13.30 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Computerij, Gekte en oplichterij, Godsdienstwaanzin, Media, Personen, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “Er valt niet tegenop te kloosrieden (7)”

  1. dick jansen says:

    De psychopaat is nu al zo ver dat hij het gedoe rond Ramesar op zichzelf betrekt en concludeert dat als hij niet rechtschapen was geweest de stukjes wellicht “Breedveldjes” hadden geheten.
    Nogmaals de vraag: is er een overtreffende trap van schreeuw om aandacht?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties