Er valt niet tegenop te kloosrieden (9)

Omdat wij meer te doen hebben en omdat Peter Breedveld nog steeds niet gestopt is, met als gevolg dat hij alsmaar van die rotstukjes blijft afscheiden, waar niet tegenop te kloosrieden valt, hebben wij een beroep gedaan op onze doctorandus en hem gevraagd of hij ons een stukje van de Kunstmatige Intelligentie van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan (zoals wij eerder ook al lieten weten, doch dit terzijde). Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje ‘De EO doet een ramesartje‘ zo’n beetje over gaat.

De belangrijkste termen zijn: EO, Peter Breedveld, prostitutie, vrouwen, gedwongen, rapporten, politici, verbieden, bronnen, politiemensen, schattingen, cijfers, feiten, Ik, Ramesar, moslims, leugens, journalisten en Powned.

Zelfs met onze automatische kloosrieder is de productie van Peter ‘ik heb nu eenmaal veel te zeggen’ Breedveld nauwelijks bij te houden en daar wij nu een kratje bier moeten gaan halen omdat onze stagiaire dat even niet kan wachten aangezien ze oliebollen staat te bakken, laten we het hier bij. Dank voor de aandacht.

31-12-2014 14.47 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Personen, Televisie, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties