Er valt niet tegenop te kloosrieden (10)

Omdat wij meer te doen hebben en omdat Peter Breedveld nog steeds niet gestopt is, met als gevolg dat hij alsmaar van die rotstukjes blijft afscheiden, waar niet tegenop te kloosrieden valt, hebben wij een beroep gedaan op onze doctorandus en hem gevraagd of hij ons een stukje van de Kunstmatige Intelligentie van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan (zoals wij eerder ook al lieten weten, doch dit terzijde). Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje ‘Gelukkig 2015!‘ zo’n beetje over gaat.

De belangrijkste termen zijn: Peter Breedveld, ik, Nazi’s, aanslagen, moskees, Nederlandse media, moslims, Esther Voet, leugens, Bas Paternotte, Frontaal Naakt, Hassnae en journalisten.

Kortom: Peter ‘altijd hetzelfde’ Breedveld kondigt aan dat hij ons ook in 2015 denkt te kunnen doodvervelen met zijn eindeloze gezeur over Peter ‘alles moet altijd over mij gaan’ Breedveld, zijn onbetrouwbare mollige moslimvrouwtje en de rest van de dingen waarover hij zo eindeloos kan zeuren. En hij weet niet wat het meervoud van moskee is, wat zijn kansen om journalist te worden er volgens ons niet groter op maakt. Mooi zo.

Dit zijn overigens de momenten waarop wij heel erg blij zijn met onze automatische kloosrieder, die ons veel werk uit handen neemt. Onze doctorandus heeft ons inmiddels laten weten dat hij werkt aan een verbeterde versie, dus met een beetje mazzel hoeven we er binnenkort zelf helemaal nix meer aan te doen. Toekomstmuziek.

3-01-2015 16.30 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Godsdienstwaanzin, Media, Personen, Redactiezaken, Taal, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties