Er valt niet tegenop te kloosrieden (11)

Omdat wij meer te doen hebben en omdat Peter Breedveld nog steeds niet gestopt is, met als gevolg dat hij alsmaar van die rotstukjes blijft afscheiden, waar niet tegenop te kloosrieden valt, hebben wij een beroep gedaan op onze doctorandus en hem gevraagd of hij ons een stukje van de Kunstmatige Intelligentie van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan (zoals wij eerder ook al lieten weten, doch dit terzijde). Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje ‘Gedoetjes‘ zo’n beetje over gaat.

De belangrijkste termen zijn: Peter Breedveld, extreme moslims, Nederlanders, commentaar, NRC, moskees, aanslagen, Pegida, Duitsland, Nederland, Islamitische Staat, islamofobie, racistische, Frontaal Naakt, moskee, moslimjongeren, moslimjongere, lynchen, pers, mensen, ‘bezorgde burgers’ en Jeroen Wollaars.

Kortom: Peter ‘islam is lief, moslims zijn lief en wie anders beweert moet dood’ Breedveld heeft niets nieuws te melden, is nog steeds gefrustreerd omdat hij geen journalist is en weet niet wat het meervoud van moskee is. Er is echter iets bijzonders aan de hand: voorzover wij ons kunnen herinneren is het voor het eerst dat het woord ‘Ik’ niet bij de belangrijkste termen hoort. Zou hij ziek zijn? Nog zieker dan gewoonlijk?

7-01-2015 10.55 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Duitsland, Godsdienstwaanzin, Kranten, Taal, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties