Peter Breedveld probeert munt te slaan uit aanslag op Charlie Hebdo

Vandaag is er een aanslag gepleegd op de redactie van Charlie Hebdo in Parijs. U wist dat misschien al, en anders weet u het nu. Sommige mensen reageren daar anders op dan anderen en een van de mensen die er vooral raar op reageerden, was, hoe kan het ook anders, Peter ‘ik reageer altijd raar’ Breedveld. Wij hebben daar op Twitter een en ander van gezegd.
376

Tot ons grote leedwezen kennen wij Peter ‘de valsemunter’ Breedveld langer dan vandaag, dus wij verwachtten al meteen dat hij een stukje zou gaan schrijven om te proberen munt te slaan uit de aanslag. Wij hadden het nog niet gezegd, of hij had het al af.
377Stommeling Jones is er niet, en dus hebben wij zelf de automatische kloosrieder eroverheen gehaald. Daar kwam de onderstaande tekst uitrollen.

Omdat wij meer te doen hebben en omdat Peter Breedveld nog steeds niet gestopt is, met als gevolg dat hij alsmaar van die rotstukjes blijft afscheiden, waar niet tegenop te kloosrieden valt, hebben wij een beroep gedaan op onze doctorandus en hem gevraagd of hij ons een stukje van de Kunstmatige Intelligentie van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan (zoals wij eerder ook al lieten weten, doch dit terzijde). Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje ‘Iconoclasme‘ zo’n beetje over gaat.

De belangrijkste termen zijn: Peter Breedveld, joden, karaktermoord, redactie, Charlie Hebdo, moslims, meningsuiting, Front National, Le Pen, cartoons, The Post Online, GeenStijl, ramp en dwazen.

Die man schaamt zich werkelijk helemaal nergens voor en probeert het ook nu weer zo te draaien dat de moslims de slachtoffers van de aanslag zijn. Wij weten niet wie de aanslag gepleegd heeft (Stommeling Jones is dat aan het uitzoeken), maar wij weten wel wie er het slachtoffer van was: de redactie van Charlie Hebdo, en niemand anders.

7-01-2015 21.25 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Cultuur, Frankrijk, Godsdienstwaanzin, Media, Personen, Terrorisme, Twitter, Webzijden

Er zijn 3 reacties op “Peter Breedveld probeert munt te slaan uit aanslag op Charlie Hebdo”

  1. dick jansen says:

    Inderdaad, hier toont zich weer de patjepeeƫr die het is. En uiteraard weer bejubeld door een stel maatschappelijke parasieten.

  2. ZonderNaam says:

    Ik moet zeggen dat het laatste stukje van Breedveld me wel meeviel, hij komt zowaar op voor de cartoonisten. Tuurlijk uiteindelijk grijpt ie de kans weer aan om z’n gebruikelijke doelwitten te besmeuren, maar daar is het Peter Breedveld voor

  3. […] en onze captain had ons eropuit gestuurd om te achterhalen wie de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo gepleegd hadden en dat weten wij […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties