Testkloosried

Weliswaar hebben wij meer te doen en zijn wij klaar met Peter Breedveld, die echter nog niet begrepen heeft hoe hij er aan toe is, met als gevolg dat hij alsmaar van die rotstukjes blijft afscheiden, waar niet tegenop te kloosrieden valt, maar onze doctorandus heeft ons gevraagd of wij het stukje van de Kunstmatige Intelligentie van zijn vertaalprogramma, dat hij zo bereidwillig ter beschikking heeft gesteld (zoals wij eerder ook al lieten weten, doch dit terzijde), zouden willen blijven testen, wat wij bij dezen dus weer eens gedaan hebben. Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje ‘Waarom doet Villamedia mee aan de racistische smeurcampagnes van The Post Online?‘ zo’n beetje over gaat.

De belangrijkste termen zijn: Villamedia, racistische, The Post, Peter Breedveld, ik, Nederland, Jelmer Siljee, journalisten, Robert van den Engel, Jan Dijkgraaf, Villamedia, website NVJ, Hassnae bedreigd, foto’s, intimidatie, belasteren, journalistiek, psychonazi en antizwartepieters.

Cpt. 'King Arthur' Iglo: "Wij zijn wel klaar met @FrontaalNaakt". Peter 'Black Knight' Breedveld: "Helemaal niet!"

Cpt. ‘King Arthur’ Iglo: “Wij zijn wel klaar met @FrontaalNaakt”. Peter ‘Black Knight’ Breedveld: “Helemaal niet!”

6-03-2015 15.26 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Computerij, Gekte en oplichterij, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “Testkloosried”

  1. D. G. Neree says:

    zou het niet verhelderend zijn om aan te geven hoe vaak de betreffende trefwoorden (dubbelop?) in die schrijfsels voorkomen? Bijvoorbeeld het woordje “ik”?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties