Joost van Sargasso is een ongelofelijke sneuneus

In ‘Joost van Sargasso is een sneuneus‘ zei Stommeling Jones onder meer:

Het plaatsen van een gefotosjopt plaatje van een gebouw zonder adresgegevens, zonder gegevens betreffende het aantal mensen dat er werkt en zonder afbeelding van de genoemde persoon is niet echt intimidatie, vinden wij. Als Joost van Sargasso dat wel vindt, is hij een sneuneus en als hij alleen maar zegt dat hij dat wel vindt omdat hij anders geen betoog overhoudt, is hij een hypocriete sneuneus. Wij houden het op het laatste.

Joost van Sargasso meende hierover op Twitter het volgende tegen ons te moeten zeggen:

@CptIglo1 Hey Iglo, er stonden wél adresgegevens bij. Ik heb ze bij herpublicatie verwijderd. Verder: lol.

Waarom hij dat niet even in het desbetreffende reactieveld zet, ontgaat ons volkomen, maar het doet aan het betoog van Stommeling Jones niets af: zonder gegevens betreffende het aantal mensen dat er werkt en zonder afbeelding van de genoemde persoon is zo’n plaatje zelfs met adresgegevens nauwelijks intimidatie te noemen, dacht u wel? Joost de sneuneus van Sargasso dacht kennelijk van wel, maar dat is ons probleem niet.

Wij vinden het knap stom dat hij in zijn stukje niet even zei dat er wel degelijk adresgegevens bij stonden en hebben hem dat laten weten ook:

@Jowst Dan ben je dus een nog dommere lul dan wij toch al dachten, dat je dat er niet even bij zegt.

Dat begreep Joost de sneuneus van Sargasso niet en hij zeurde nog even door, waarbij hij ons voor leugenaar uitmaakte, maar wat ons betreft is de kous in feite af en als hij zijn mededeling niet belangrijk genoeg vindt om in het desbetreffende reactieveld te plaatsen, is dat geheel zijn probleem. Op naar nieuwe avonturen.

1-04-2015 11.44 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Reacties, Redactiezaken, Twitter

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties