Rabin Gangadin

Op 19 juli 2014 ontvingen wij van de ons volslagen onbekende Rabin Gangadin een lang stuk wartaal, met het verzoek dat op onze webzijde te plaatsen. Wij stuurden hem daarop het volgende meeltje:

Waarom zou ik dit plaatsen?

Met vriendelijke groet,

Cpt. Iglo,
Hoofdredacteur

Daar hebben wij nooit meer iets van gehoord maar nu kwamen we de naam Rabin Gangadin opnieuw tegen, en wel in ‘Hoogleraar klaagt dichter aan wegens pestacties‘. Toen wij die naam zagen, dachten wij: hee, had die gek ons niet een lang stuk wartaal toegestuurd? En dat had hij dus wel. Het hoeft ons duidelijk niet te spijten dat wij het niet geplaatst hebben. En nu op naar nieuwe avonturen.

12-05-2015 23.52 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Bezopen, Cultuur, Personen

Er zijn 10 reacties op “Rabin Gangadin”

 1. Geachte hoofdredacteur,

  Heeft u nooit over gepiekerd terug te gaan naar de schoolbanken? Hoe kan een zwak geletterd rund als
  u zich omgorden met een erudiete vacht en zich
  profileren als hoofdredacteur, ook nog van een
  site die pretendeert een opinieleider te zijn?
  Weet u wel wat een opinie inhoudt?
  Voor lui als u is er kennelijk geen verschil tussen
  het hanteren van een vliegenmepper en dat van een pen.

 2. […] ‘Rabin Gangadin‘ zeiden wij:“Op 19 juli 2014 ontvingen wij van de ons volslagen onbekende Rabin […]

 3. Terwijl ingeburgerde asielzoekers op NRC-niveau teksten kunnen schrijven is een Hollandse voetbalfanaat die zich hoofdredacteur van een opiniesite noemt, bezig zich te wringen in de labyrinten van de volgende zwakzinnige zinnen:[…] ‘Rabin Gangadin‘ zeiden wij:“Op 19 juli 2014 ontvingen wij van de ons volslagen onbekende Rabin […]

  Alles wat hoger torent reikt dan diens éénlettergrepige graffiti is voor hem WARTAAL. Advies: stop met deze site en ga op het voetbalstadion ruzie zoeken.

 4. […] is Rabin Gangadin in de moderatie gegaan, en wel […]

 5. Jack L. says:

  Gangadin, onlangs nog actief als columnist voor de website The Post Online, was niet bereikbaar voor een reactie.

  Blijkbaar was niet iedereen even kritisch.

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: De Post zegt hierover: “Volgens Patrick Meershoek van Het Parool was Rabin Gangadin ‘columnist bij ThePostOnline’. Dit is onjuist. Hij heeft 3 keer stuk ingezonden.” Ze zeggen er dan weer niet bij dat ze het alle 3 keer geplaatst hebben. EINDE NOOT *

 6. D. G. Neree says:

  Geachte Gangadin: wartaal inderdaad.

  – Wat is ‘zwak geletterd’? Kunnen runderen schrijven of lezen?
  – Wat is een ‘erudiete vacht’ en hoe moet ik me dat omgorden voorstellen? Als een riem om je middel geknoopt?
  – De hoofdredacteur profileert zich niet als hoofddirecteur, maar is dat gewooon. Onzin dus.
  – Opinieleiders.nl pretendeert helemaal niets te zijn volgens mij, maar heet gewoon zo. Misschien omdat er artikelen verschijnen over mensen die zich als opinieleiders beschouwen? Er is maar 1 die dat weet en dat is de naamgever van deze site.
  – U vraagt in het wilde weg of de ‘geprofileerde’ hoofdredacteur wel weet wat een opinie is. Wel, een opinie is een mooi woord voor een mening en om te weten wat een mening is hoeft iemand echt niet terug naar de schoolbanken. tegenwoordig zijn er op scholen trouwens geen banken meer, maar tafels en stoelen. Op de Universiteit zijn nog wel banken, maar ook daar hoef je niet naar toe om te leren wat ‘opinie’ betekent. Het is gewoon op te zoeken.
  – Het is best mogelijk voor iemand die bedreven is in het hanteren van een pen om met die pen een vlieg dood te slaan. Aan de andere kant wordt het gebruiken van een vliegenmepper als pen nog wat moeilijker. Het is evenwel zeker mogelijk, als het blad papier en ook de inktpot groot genoeg zijn. Handig is dat echter niet en ik denk dat de geprofileerde hoofdredacteur van deze site dat ook wel begrijpt. Overigens wordt in deze een toetsenbord gebruikt en geen pen. Ik geef toe dat een toetsenbord al meer lijkt op een vliegenmepper dan een pen en er is zeker een vlieg mee dood te slaan, maar ik denk toch dat de geprofileerde hoofdredacteur van deze site er twee keer over na zal denken voordat hij dit instrument op deze manier zal toepassen. Hoewel, men weet nooit hoe getergd men kan raken door een vlieg, terwijl er geen vliegenmepper voorhanden is.

  Hopend u hiermee wat wijzer gemaakt te hebben, verblijf ik,
  Met de meeste hoogachting,

  D. G. Neree

 7. D. G. Neree says:

  Excuus, ik schreef ‘hoofddirecteur’ waar ik ‘hoofdredacteur’ bedoelde. Op zich een grappige verschrijving en in betekenis verschilt het niet veel, hoewel hoofddirecteur een pleonasme is. Laten we zeggen dat ik me met de dichterlijke vacht omgord had, zonder dat te beseffen. Misschien is een dichterlijke vacht wel goed geschikt als vliegenmepper bij de weg.

 8. D. G. Neree, uw commentaar maakt mij één ding duidelijk: u heeft het werk-en denkniveau van de brugklas VMBO, sector basis beroep. Uw manier van denken laat zich het best uitdrukken in de wiskunde formule F(c) = X waarin c constante is. Als u geen kennis heeft van linguïstische begrippen als morfologie, semantiek, metafoor, ironie etc. zult u en ook uw geestverwanten erg veel moeite hebben om mijn formulieren te bevroeden.

 9. Onderstaande links die u in uw rotsite heeft geciteerd en welke u ook nog van een boerenkinkel commentaar heeft voorzien, kon er duidelijk wel in terwijl mijn beter becommentarieerde reactie opeens tegen al uw huisregels bleek in te druisen. Deze gedraging komt overeen met het Hollandse poortbeleid bij discotheken, waar epileptici de michael jackson uithangen.

  Hoogleraar klaagt dichter aan wegens pestacties

  http://www.rsscockpit.com/article/2202992700/hoogleraar-klaagt-dichter-aan-wegens-pestacties.html

 10. De lamentabele onwaarheden van Michiel Van Kempen

  * Dit deel van de reactie geschrapt wegens een overdaad aan insinuaties, agressiviteit en paranoïde geraaskal. Wij adviseren respondent zijn ruzie elders uit te vechten en niet bij ons in de reactievelden. *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties