Rabin Gangadin, querulant

Naar het zich laat aanzien, zijn wij voorlopig nog niet van de malloot Rabin Gangadin af. Nu heeft hij weer het volgende geplaatst:

Terwijl ingeburgerde asielzoekers op NRC-niveau teksten kunnen schrijven is een Hollandse voetbalfanaat die zich hoofdredacteur van een opiniesite noemt, bezig zich te wringen in de labyrinten van de volgende zwakzinnige zinnen:[…] ‘Rabin Gangadin‘ zeiden wij:“Op 19 juli 2014 ontvingen wij van de ons volslagen onbekende Rabin […]

Alles wat hoger torent reikt dan diens éénlettergrepige graffiti is voor hem WARTAAL. Advies: stop met deze site en ga op het voetbalstadion ruzie zoeken.

In de Wikipedia staat bij ‘Rabin Gangadin onder andere: “Zijn proza durft uitmonden (“Durft uitmonden?” Klinkt Belgisch, doch dit terzijde. Uw captain.) in scheldpartijen en werd sterk negatief ontvangen.” Daar kunnen wij ons wel iets bij voorstellen, zelfs als we aannemen dat hij op bovenstaande reactie niet heel erg zijn best gedaan heeft.

Hij noemt zich trouwens Drs.Ir. Rabin Gangadin, Ph.D en daarover lezen wij:

Gangadin spande een proces aan tegen Van Kempen vanwege een beschrijving in het boek Een geschiedenis van de Surinaamse literatuur waarin Gangadin ervan beschuldigd wordt ten onrechte academische titels te hebben gevoerd. Gangadin betwist deze beschuldiging.

Aangezien meneer Gangadin het proces verloren heeft, zijn er twee mogelijkheden: 1. Hij heeft bijgeleerd en alsnog die titels eerlijk verdiend; 2. Hij voert nog steeds ten onrechte academische titels. Is dat eigenlijk strafbaar?

19-05-2015 13.40 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Literatuur, Personen, Reacties, Taal

Er heeft iemand gereageerd op “Rabin Gangadin, querulant”

  1. * NOOT VAN UW CAPTAIN: Lang verhaal geschrapt. Als respondent problemen met Michiel van Kempen en Justitie wil, is dat ons probleem niet. Wij zijn echter wel goed, maar niet gek, dus wij laten ons niet voor het karretje van een malloot en querulant spannen. De malloot gaat per direct in de moderatie. EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties