Hans de Boer is een wereldvreemde, narcistische, overbetaalde, hersenloze bekakte eikel zonder inlevingsvermogen

Wij ontvingen ongevraagd het onderstaande meeltje. Na overleg met uw en onze captain en de auteur geven wij het bij dezen zonder verder commentaar door.

Aan: Hans de Boer
voorzitter VNO-NCW

Het is niet mijn gewoonte mensen die ik niet ken zomaar e-mails te sturen. Ik ben niet werkloos, ben geen vakbondslid, ben niet extreem-links of wat dan ook, maar uw walgelijke uitspraken in de Volkskrant over mensen in de bijstand noopten mij ditmaal toch om achter het toetsenbord plaats te nemen.

Die uitspraken zijn grievend, onheus en ronduit beledigend voor honderdduizenden mensen die hun stinkende best doen om aan werk te komen terwijl er te weinig banen zijn, bijvoorbeeld voor 50-plussers. Een vriend van me, academisch geschoold, heeft een bijstandsuitkering en is bereid om op de vuilniswagen te gaan staan, iets wat het UWV hem ook wilde laten doen. Maar ja, ging niet door, want er geldt een tilnorm waardoor 50-plussers niet in aanmerking komen.

Iemand die bijstandsgerechtigden wegzet als labbekakken en roept dat de bijstandsuitkeringen verlaagd moeten worden, zegt daarmee natuurlijk vooral iets over zichzelf. Zo iemand, ik kan het niet anders formuleren, is een wereldvreemde, narcistische, overbetaalde, hersenloze bekakte eikel zonder inlevingsvermogen die er geen idee van heeft hoe verreweg de meeste mensen zonder baan worstelen met hun situatie.

Het zou NCO-NCW sieren als men zo snel mogelijk een andere voorzitter kiest, iemand met meer fatsoen en met een reële kijk op de samenleving. Hans de Boer zelf wens ik een jarenlange werkloosheid toe met een inkomen op bijstandsniveau, zodat hij aan den lijve kan ondervinden hoe dat is. Of wacht, misschien wens ik hem ook wel een versleten rug toe van het aspergesteken.

Jammer dat hij via zijn old boys network altijd wel weer ergens uit de een of andere ruif mag graaien.

zonder groet,
[Afzender]

24-06-2015 17.12 | Door: Stagiaire | Categorie: Gekte en oplichterij, Politiek, Wat een enorme lul, die uitzendkracht

Er heeft iemand gereageerd op “Hans de Boer is een wereldvreemde, narcistische, overbetaalde, hersenloze bekakte eikel zonder inlevingsvermogen”

 1. Jack L. says:

  De Boer zei: ‘Al die labbekakken die hier in een uitkering zitten, die moeten aan het werk.’

  Zei hij dat IEDEREEN met een uitkering een labbekak is? Nee.

  Zei hij dat ALLEEN uitkeringsgerechtigden labbekakken zijn? Ook niet.

  Dus waarom zouden mensen zich aangesproken voelen?

  Bovendien zei hij het op de voorpagina van de Volkskrant, een krant van haar lezers een zekere “contextgevoeligheid” verwacht. Zie http://www.volkskrant.nl/opinie/gaf-columniste-een-pak-rammel-advies~a4057304/
  En als je weet dat de voorpagina voornamelijk bedoeld is om te verkopen, dan moeten mensen de “context” kunnen begrijpen. Dit gedoe is zelfs minder dan een storm in een glas water.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties