Peter Breedveld verheft stukjesschrijven tot abstracte kunst

Onze trouwe lezers weten allebei dat slecht geschreven stukken zich het best lenen voor het kloosrieden. Ook weten zij dat wij om die reden dol zijn op de stukken van mislukte stukjesschrijver Peter Breedveld, waarvan wij er vandaag weer eentje onder handen gaan nemen. Het heet ‘Black voice” en het begint als volgt:

De louche zakenman Erik de Vlieger heeft een ‘talkshow’ op YouTube, zoekt u die zelf maar op als u die behoefte heeft.

Wij kennen Erik de Vlieger niet, dus wij weten niet of hij echt een louche zakenman is, maar wij begrijpen wel meteen dat Peter ‘voorspelbaar als altijd’ Breedveld vandaag zijn toorn gaat uitrollen over deze man en dat dan ongetwijfeld naar aanleiding van het aangeduide filmpje op YouTube. Omdat wij denken dat Peter ‘belastend materiaal hoort onder het vloerkleed’ Breedveld de skakel naar het bedoelde filmpje met opzet niet geeft, hebben wij het even opgezocht, en, daar wij goede zoekers zijn, gevonden ook.

Onlangs was daarin Jan Dijkgraaf te gast, de al even louche stukkiesschrijver van Metro, die als hoofdredacteur van HP/De Tijd dat blad naar de gallemiezen heeft geholpen.

Peter ‘als ik iemand louche noem, is dat vernietigend, of het nou vernietigend is of niet, als u begrijpt wat ik bedoel’ Breedveld leeft in een omgeving waarin iedereen Jan Dijkgraaf en Metro kent en ontzettend geïnteresseerd is in het wel en wee van HP/De Tijd. De gefrustreerde forens met een mooie toekomst achter zich en zonder rijbewijs. Of met een rijbewijs, maar een reiskostenvergoeding die alleen dekkend is voor het openbaar vervoer, dat kan ook. Wij behoren niet tot die omgeving en wij zijn zeer waarschijnlijk bij lange na niet de enigen.

Afgaande op berichten die mij via Twitter bereikten, werd in de talkshow weer flink op Hassnae en mij gescholden, werd ik weer van van alles beschuldigd, waarbij uiteraard mijn werknemer nadrukkelijk moest worden genoemd.

Wij geloven niet dat Peter ‘ik ben maar een amateur’ Breedveld een werknemer heeft en denken dat hij hier werkgever had willen zeggen. (Noot: inmiddels heeft hij het gewijzigd, zagen wij, maar wij laten onze opmerking staan, al was het maar omdat we gelijk bleken te hebben.) Als u het filmpje bekijkt, ziet u wat de heren werkelijk zeggen en dan ziet u ook dat Peter ‘permanente bloedgolven’ Breedveld een beetje overdrijft. Het zal wel een definitiekwestie zijn, waarbij de definities die Peter ‘als ik het doe, is het polemiek, of satire, maar in ieder geval leuk en als een ander het doet is het schelden’ Breedveld hanteert verder van het Nederlands af staan dan de definities die worden gebruikt door normale mensen.

Ook spraken de heren er schande van dat Hassnae te gast was geweest in Pauw & Witteman.

Kom niet aan Hassnae, want dan wordt Peter ‘dat moet van Hassnae’ Breedveld heel erg boos.

Het is een vast patroon bij al die verbitterde lasteraars van Hassnae en mij: ook Elma Drayer eindigde haar uitzinnige aantijgingen aan ons adres met het noemen van mijn werkgever en het feit dat Hassnae in Pauw & Witteman had gezeten.

Peter ‘als ik een ander belaster, is dat prima, als een ander de waarheid over mij vertelt, is het laster’ Breedveld heeft een naar leven. Hij en de onbetrouwbare Hassnae Bouazza zijn ooit door Elma Drayer in een column te kakken gezet als de antisemieten die zij waren en dat heeft Peter ‘het doet mij helemaal nix’ Breedveld haar nooit vergeven. Wij hebben het donkerbruine vermoeden dat hij er nachtmerries van heeft en iedere nacht een paar keer zwetend wakker wordt en rechtovereindschiet terwijl de echoos van zijn luidgeroepen “ELMA DRAYER, ELMA DRAYER, ELMA DRAYER” nog aan het wegsterven zijn.

Op Twitter is een klein leger actief van figuren die dag in, dag uit bezig zijn mij te belasteren en mijn werkgever te noemen, al jaren lang, ELKE dag.

Peter ‘ik neem het niet zo nauw met de waarheid’ Breedveld liegt. Wij pretenderen niet dat wij alles zien wat er over hem voorbijkomt, waar wij kunnen u wel vertellen dat wij nooit laster over hem hebben mogen constateren. Zijn werkgever wordt ook niet eens alle dagen genoemd.

Ik noem een Captain Iglo, Kamasys, Van Krakenstein, Simone Laurey en een groot aantal accounts met variaties op de namen Ans Aarsema en Bea Hofman van de totaal door mij geobsedeerde eenmansgestapo Jan Bennink.

Als wij Jan Bennink waren, zouden wij Peter ‘ik ben niet geobsedeerd door Jan Bennink’ Breedveld een proces aandoen, vanwege deze laster. Wij hebben vrij stevige aanwijzingen voor de gedachte dat hij niet achter de accounts van Ans Aarsema en Bea Hofman zit en de benaming eenmansgestapo lijkt ons ook wel iets waar een goede advocaat wat mee moet kunnen.

Ze reageren op ALLES wat ik schrijf en vallen IEDEREEN lastig met wie ik contact heb.

Ach ja, je kunt niet meer dan je best doen.

Overigens worden deze psycho’s, die dus dag en nacht met mij bezig zijn, het ook nooit moe te benadrukken hoe ONBELANGRIJK ik ben.

Wij kunnen ons oprecht niet herinneren of wij ooit benadrukt hebben dat Peter ‘ik ben ontzettend belangrijk’ Breedveld onbelangrijk is, maar als wij dat gedaan hebben dan is dat wel een hele tijd geleden. Omdat het hem echter nogal hoog blijkt te zitten, willen we het hier dan nog wel een keertje doen: Peter ‘de sneue schoolkrantredacteur’ Breedveld is ontzettend onbelangrijk. Dit gedaan hebbende voegen wij er wel even aan toe dat hij weliswaar onbelangrijk is, maar ook een vreselijk irritante nare schreeuwer die met zijn kwijnende webzijde en talloze Twitteraccounts zijn uiterste best doet om Nederland een stukje minder gezellig te maken, en daar houden wij niet van. Wij zijn dol op gezelligheid en houden ons wat dat betreft aan de beroemde woorden van de oom van Bert Vanderslagmulders (of was het nou zijn vader? Maakt niet uit): “Als het nu niet binnen vijf minuten ontzettend gezellig wordt, zal ik eens laten zien wat echt ongezellig is”. Of woorden van gelijke strekking.

Keiharde intimidatie van de fascistoïde, door de moslims geobsedeerde en EIGEN VRIJE WOORD EERST tamboererende rechtsmens noem ik dit.

Wij kunnen alleen voor onszelf spreken en constateren dat hij er wat ons betreft volkomen naast zit. Als volgt: 1) Wij intimideren niet en proberen dat ook niet. 2) Wij zijn niet fascistisch, noch fascistoïde. 3) Wij zijn niet door “de moslims” geobsedeerd en de schoonfamilie van sommige Vissticks bestaat volledig uit moslims, net als hun echtgenotes. 4) Wij tamboereren niet, wij spelen mandoline. 5) De vrijheid van meningsuiting is absoluut, dus een uitspraak als “EIGEN VRIJE WOORD EERST” is niet van ons. 6) Wij zijn niet rechts.
Wij denken zomaar dat ook de andere genoemden zich niet in de volledige kenschets van Peter ‘hoe harder ik schreeuw, hoe dommer ik klink’ Breedveld zullen herkennen.

Maar de politici en mediafiguren die gezellig met figuren als Drayer, De Vlieger en Dijkgraaf optrekken of die de Twitter-accounts, die louter en alleen gecreëerd zijn om Hassnae en mij kapot te maken, gaan volgen (hoi, Teun van de Keuken en Sadet Karabulut!) en al hun ideeën uit het PVV-verkiezingsprogramma halen, willen niet ‘worden betrokken in mijn persoonlijke vetes’ als ik ze daarop aanspreek.

Misschien willen die “politici en mediafiguren” niets te maken hebben met de persoonlijke vetes van een megalomaan schoolkrantredacteurtje. Dat lijkt ons tamelijk voor de hand te liggen. Waar Peter ‘omdat ik het waard ben’ Breedveld de gedachte vandaan haalt dat Teun van de Keuken en Sadet Karabulut, wie dat dan ook wezen mogen, zijn blerghje zouden lezen, ontgaat ons. Zelfs als ze het wel doen, weten wij niet waarom Peter ‘omdat ze zich dan enorm schamen natuurlijk’ Breedveld ze meent te moeten groeten, en dan nog wel op zo’n basisschoolmanier. “Hoi”. Hoe kom je erop. Het valt ons trouwens reuze mee van die “politici en mediafiguren” dat ze Peter ‘de querulant’ Breedveld nog te woord staan, maar dat hebben we alleen van hem, dus dat zal dan ook wel weer niet waar zijn. Wij hebben al eens gezegd dat hij een geloofwaardigheidsprobleem heeft, maar dat herhalen we graag. Hij heeft een geloofwaardigheidsprobleem.

Ze pompen wel vaak gretig nog even de leugens rond die over ons worden verteld.

Welke leugens zouden dat zijn? En welke “politici en mediafiguren” hebben zo weinig te doen dat ze zich met Peter ‘minder dan nix’ Breedveld bezig kunnen houden?

Zoals vorige week ook Volkskrant-columniste en boterbabbelaar Harriette Duurvoort, voor wie ik het een tijdje geleden opnam (ondank is ‘s werelds loon) toen ze in haar eigen krant werd verkaraktermoord door een anonieme, racistische troll (die trouwens Sandra van Heijningen heet), en die me te verstaan gaf dat ik iemand had bedreigd en dat ik die bedreiging moest terugnemen.

Dus een Volkskrantcolumniste maakt deel uit van de groep “politici en mediafiguren”? Dan is dat wel een enorme groep. Wij lezen de de Volkskrant niet, dus wij weten niet waaruit bedoelde karaktermoord bestond, maar ons valt wel op dat Peter Breedveld hier poogt zijn fans op ene Sandra van Heijningen af te sturen. Wij weten niet of er veel Sandra’s zijn die van Heijningen heten, of van Heijningen met de naam Sandra, maar wij weten wel dat wij het noemen van haar naam nergens voor nodig vinden. Wij vinden het getuigen van een kwalijke mentaliteit en wij hopen voor haar dat haar telefoonnummer minder makkelijk te vinden is dan dat van onze doctorandus.

Dat ik mensen bedreig, is ook al zo’n belachelijke aantijging die vanuit Domrechtse hoek bijna dagelijks over me op Internet wordt rondgepompt.

Wij zien die aantijging bijna nooit voorbijkomen en zeker niet dagelijks, maar wij kunnen ons iets herinneren van lang geleden, toen Peter ‘de klantenservice deed gemeen tegen me’ Breedveld voor de rechter stond (koekel maar even op [Peter Breedveld keukenmes] en die twiet dat PVVjers doodgeschoten moesten worden zijn we natuurlijk ook nog niet vergeten, maar dat was eerder sneu dan een bedreiging. Verder heeft Peter ‘krantenman pur sang’ Breedveld een keer iemand een klap gegeven met een krant, schijnt, en weliswaar is in de handen van een getraind geheim agent een opgerolde Eppo nog een dodelijk wapen, maar Peter ‘de naam is Breedveld, Peter Breedveld’ Breedveld is geen getraind geheim agent en een krant is geen opgerolde Eppo. En het was geen bedreiging.
Uit het verleden herinneren we ons ook iets wat Peter ‘buiten neem ik je te grazen’ Breedveld tegen Keesjemaduraatje gezegd had, maar wij denken zomaar dat Keesjemaduraatje zich niet echt bedreigd hoefde te voelen. Genoeg.

De Balie-directeur Yoeri Albrecht doet het, een zoon van Jan Dijkgraaf deed het onlangs en Jan Bennink lust er ook wel pap van.

Als het werkelijk waar is dat die mensen Peter ‘en ik zit er heel erg mee’ Breedveld zo schandelijk belasteren ontgaat het ons waarom hij ze niet voor de rechter sleept, te meer daar hij er overduidelijk heel erg mee zit, om niet te zeggen door geobsedeerd is.

En hoewel er van alles wat ik tweet en schrijf een screenshot wordt gemaakt, kunnen de heren het bewijs, dat ik ze heb bedreigd, nooit overleggen.

Nou dan. Ga dan naar de rechter en hou op de gefrustreerde liegende paranoïde idioot uit te hangen op je webzijde. En als hij er even bijzegt wanneer de zaak dient, sturen wij graag iemand om er verslag van te doen. Dat wordt lachen.

Je roept het gewoon en dan zorgt Harriet Duurvoort voor de verdere verspreiding.

Is het u ook opgevallen? Het stukje gaat helemaal niet over Erik de Vlieger. Peter ‘daarom ben ik dus geen journalist’ Breedveld begrijpt niet hoe je een stukje moet opbouwen. Weliswaar is een stukje op je eigen webzijde geen persbericht, zodat je niet per se met het belangrijkste hoeft te beginnen, maar dat wil nog niet zeggen dat je een stukje waarin je je gram wilt halen ten opzichte van een of meer personen zodanig alle kanten op moet laten schieten dat niet duidelijk is waar je nou eigenlijk heen wilt. Op dit moment neigen wij naar de conclusie dat dit stukje tot stand is gekomen omdat Peter Breedveld ruzie heeft met Harriet Duurvoort, die ruzie niet kan winnen en daarom lelijke dingen over haar gaat schrijven. Als hij net zo boos is op haar als op Elma Drayer, is dit het begin van een feuilleton, zoals hij een serie scheldstukjes noemt.

Zo werkt dat.

Werkt dat zo?

Maar ze willen dus niet ‘in je fitties worden betrokken’.

Wat zou er gebeurd zijn? Zou Harriette Duurvoort het filmpje van Dijkgraaf en de Vlieger gezien hebben en hebben gezegd dat ze het met de heren eens was?

Duurvoort kreeg uiteraard een ondubbelzinnig ‘fuck you’ van mij voor haar kiezen.

De heer Breedveld weet niet echt hoe hij vrienden moet maken en zijn communicatieve vaardigheden laten te wensen over, denken wij. Wij weten niet precies wat Harriette Duurvoort misdaan heeft en wij zijn zelf in ons eerste scheldwoord ook niet gestikt, maar wij denken dat je er zo af en toe meer aan hebt om eerst goed naar de ander te luisteren, zodat je potentiële medestanders niet meteen van je vervreemdt en potentiële tegenstanders beter leert kennen, zodat je ze daarna des te effectiever verbaal kunt aanpakken. Dat soort wijsheid ontbeert Peter ‘neuk jou’ Breedveld. Gelukkig maar, want het maakt hem des te grappiger.

Daarna schijnen mijn Twitter-vrienden @drsYell en @Sigilix haar het vuur aan de schenen gelegd te hebben.

De Twitteraccounts @drsYell en @Sigilux (voorheen @Sigilix, maar dat lijkt niet meer te bestaan) worden beschouwd als sokpoppen van @FrontaalNaakt, zoals dat zo mooi heet. Naar verluidt doet Peter ‘ik vind enkele tientallen accounts echt wel genoeg’ Breedveld het beheer hiervan niet eens zelf, maar als zou blijken dat hij dat wel deed, zouden wij niet verbaasd zijn. Als Peter ‘ik ben helemaal niet hypocriet hoor’ Breedveld doet alsof hij opkeek van het gedrag van genoemde “Twitter-vrienden” (wij zouden overigens Twittervrienden geschreven hebben, wegens geen reden voor een koppelteken, doch dit terzijde), is hij derhalve heel schijnheilig bezig. En waar hij schrijft “haar het vuur aan de schenen gelegd te hebben”, had hij beter kunnen zeggen: ‘haar verrot gescholden te hebben en te hebben uitgemaakt voor alles wat mooi en lelijk is in een poging haar te intimideren’, want dat is wat er ongetwijfeld gebeurd is. Leer ons Peter ‘ik ben dol op poppenkast’ Breedveld en zijn poppenbende kennen.

Toen ging Duurvoort huilen en kondigde ze haar vertrek van Twitter aan, nadat ze zich had beklaagd over het smoren van haar ‘black voice‘ en het witte privilege van Yell en Sigilix.

Hiervoor is enige achtergrondkennis nodig, die wij nu fourneren. Ten eerste huilt Harriette Duurvoort voortdurend, dus dat was niets bijzonders, alleen was er dit keer een heusche aanleiding en dat is nieuw. Ten tweede kondigt Harriette Duurvoort iedere week minimaal een keer haar vertrek van Twitter aan en soms twittert ze vervolgens ook daadwerkelijk bijna een heel halfuur haast niet, dus ook dit keer was ze al terug voordat er iemand doorhad dat ze weg was geweest. Ten derde is Harriette Duurvoort een racistische negerin, die denkt dat het feit dat zij een negerin is haar niet alleen het recht geeft te spreken namens alle negers in Nederland, maar ook nog alle blanken ongezien uit te schelden voor racist. Ten vierde is het onder de zelfbenoemde antiracisten in Nederland een even populaire als kwalijke gewoonte om te doen alsof het Nederlands geen woorden heeft om blanken en negers mee aan te duiden en daarom de woorden wit en zwart te gebruiken waar dat niet nodig is. Ten vijfde hebben de zelfbenoemde antiracisten (hadden wij overigens in dit stukje al gezegd dat dat de ergste racisten zijn die er bestaan? Anders doen we het gewoon nog een keer: zelfbenoemde antiracisten zijn de ergste racisten die er bestaan. Daar.) iets bedacht of uit Amerika overgenomen dat ze ‘wit privilege’ noemen en waarvan geen normaal mensen weet wat het is, omdat het niet bestaat. Ten zesde is Peter ‘ik ben nu eenmaal een vreetzak’ Breedveld een dikke blanke die in het diepst van zijn verwrongen geest echter een hevig onderdrukte Grieks-Japanse moslimnegerin is en zichzelf ondanks zijn antisemitisme toch tot antiracist benoemd heeft.

Wij wachten even tot u het voorgaande tot zich heeft laten doordringen.

We gaan verder. We hebben hier dus te maken met een blanke zelfbenoemde antiracist die een zwarte zelfbenoemde antiraciste de maat neemt. Wat ons betreft zijn het allebei idioten, dus we kiezen geen partij en lachen ons rot. Benieuwd of Zwarte Piet nog genoemd gaat worden.

Ha!

Ha wat? Wat ha? Hiawatha!

Je moet maar zo onbeschaamd zijn om mee te doen aan de intimidatiecampagne van de witte racisten Dijkgraaf en De Vlieger en kritiek daarop af te doen als ‘het schaden van de case against racism‘.

Wij weten niet of Dijkgraaf en de Vlieger racisten zijn, maar wit zijn ze volgens onze waarneming niet. Witte mensen zijn over het algemeen zwaar ziek, stervende of dood. Of Schots. Wij denken niet dat Dijkgraaf en de Vlieger in een van die toestanden verkeren. Op het filmpje in ieder geval niet. Van een intimidatiecampagne hunnerzijds is ons niets bekend, dus dat doen we maar af als de overdrijving van Peter ‘waarin een kleine krabbelaar groot kan zijn’ Breedveld.

Dergelijk potjes-Engels is trouwens kenmerkend voor de zelfbenoemde ‘people of colour‘ die menen het witte mediamonopolie te doorbreken door er dezelfde racistische, islamofobe onzin uit te kramen als de witte monopolisten.

Een van de vele problemen van Peter ‘niet voor niets nooit verder gekomen dan schoolkrantredacteur’ Breedveld is dat zijn Nederlands te wensen overlaat. De term potjes-Engels is vermoedelijk niet creatief bedoeld, maar tot stand gekomen doordat de sukkel de term steenkolenengels niet kende. Bovendien gebruikt hij zowel op Twitter als in zijn stukjes vaak zelf een aan slechte strips en waardeloze Bfilms ontleend steenkolenengels waar de honden geen brood van lusten en dat hij kennelijk aanziet voor goed Amerikaans. Dat moet hij natuurlijk helemaal zelf weten, maar het maakt zijn kritiek op het taalgebruik van anderen op zijn minst een beetje misplaatst.
Wij willen u hier even met nadruk wijzen op het plotseling opduiken van een van Peter ‘ik heb er zo lang mogelijk mee gewacht’ Breedveld’s stokpaardjes, de islamofobie. Om de een of andere reden heeft hij het in zijn bolle harses gehaald dat alle moslims samen een apart ras vormen en dat iedereen die niet van islamitische terroristen houdt dus ‘islamofoob’ is en in ene moeite door ook maar meteen een racist. Ongelofelijk maar waar.

En moet je kijken wie er allemaal uit het houtwerk komen kruipen om schande te spreken van deze schandalige behandeling van black voice Duurvoort.

“Wie er allemaal uit het houtwerk komen kruipen” is erger dan steenkolenengels. Het is slecht vertaald Engels en daarmede steenkolennederlands.

Naast de dwangmatige zelfbevlekker Zihni Özdil ook prominent bolletje Bas Paternotte, die spreekt van een tragische dag omdat ‘de schoolkrantredacteur’ (het favoriete scheldwoord van Domrechts voor mijn persoontje en het is waar, ik zou zoveel liever tweede man van The Post Online zijn, of de huisantisemiet van GeenStijl, dan ‘schoolkrantredacteur’) en zijn ‘minions’ Harrietteketet van Twitter hebben gepest.

Wij kennen Zihni Özdil niet en zijn niet op de hoogte van zijn masturbatiegewoonten, maar wij zijn wel op de hoogte van Peter Breedveld’s sterke neiging tot projectie, dus wij kunnen wel ongeveer raden wat hij de hele dag heeft zitten doen tijdens zijn jaarlijkse vakantie op blootcamping La Jenny. Bas Paternotte kennen we ook al niet, maar wij durven het risico te nemen om te denken dat hij inderdaad de termen ‘de schoolkrantredacteur’ en ‘minions’ gebruikt heeft, c.q. Peter ‘al die komma’s, ik snap er geen hout van’ Breedveld “de schoolkrantredacteur” en “minions” had moeten schrijven, als hij zich tenminste aan Cpt. Iglo’s Stijlboek had willen houden. Met “mijn persoontje” stelt hij zich vals bescheiden op, maar zijn volgende opmerkingen kunt u met een gerust hart serieusnemen. Hij zou werkelijk liever bij een echt medium, ook al is het dan maar The Post Online, werken dan bij de schoolkrant waar hij nu zit en wij kunnen hem wat dat betreft geen ongelijk geven. Als je als scholier bij de schoolkrant werkt, is dat leuk en als je als student bij de schoolkrant van de universiteit werkt, kan dat het begin van het een of ander zijn, maar als je er als middelbare man in de redactie zit, heb je iets goed verkeerd gedaan, wat wij u brommen. En dat weet je dan zelf dus ook, ook nog.

Ook zat Peter ‘ik had GeenStijl willen zijn in plaats van GeenStijl’ Breedveld indertijd met zijn webzijde aardig in de hoek van GeenStijl, maar miste hij het talent en het gevoel voor humor om GeenStijl naar de kroon te steken. Toen hij vervolgens ook nog een enorme draai maakte en al zijn vroegere vrienden, kennissen en lezers van zich vervreemdde ging het helemaal mis, waarna het nooit meer goed gekomen is. Hij leeft voort in wrok en wou dat het allemaal niet gebeurd was, nemen wij aan. Aangezien hij echter wel antisemiet is, heeft hij toch een deel van zijn ambities waargemaakt: hij is weliswaar niet de huisantisemiet van GeenStijl, maar wel die van zijn eigen webzijde. En bij hem thuis is hij een van de twee huisantisemieten, dus dat is in ieder geval iets waar hij vrolijk van zou kunnen worden.

Paternotte, die zelf dagelijks bezig is alles en iedereen met wie hij het niet eens is, ontslagen en verboden te krijgen door middel van laster en intimidatie.

Wij denken dat genoemde Paternotte misschien een keertje gesuggereerd heeft dat Peter ‘PVVjers moeten worden doodgeschoten’ Breedveld niet te handhaven was bij de Vrije Universiteit. Zoiets wordt dan bij Peter ‘ik overdrijf alles, zelfs het overdrijven’ Breedveld dan meer dan het in werkelijkheid was.

Overigens is Duurvoort alweer koortsachtig bezig heel Twitter onder te schijten met haar flutmeninkjes over alles, dus er is helemaal niemand weggepest.

Hetgeen niet wegneemt dat Peter Breedveld en de zijnen het wel geprobeerd hebben.

Wel gaat de lastercampagne tegen Hassnae en mij nog steeds door, uiteraard zonder dat Paternotte, Ik Zihni of ‘black voice‘ Retteketet er iets over te zeggen hebben.

Wij zijn reuze benieuwd naar die lastercampagne, maar volgens ons bestaat die alleen in het vertroebelde brein van Peter Breedveld.

Hassnae heeft trouwens in Libanon een prijs gekregen voor haar stukken over de Arabische wereld.

Heeft dat iets met het voorgaande te maken?

Hebt u daar al iets over in de media gezien?

Neen. Maar we hebben er wel een stukje over gekloosried. Mag dat ook?

Natuurlijk niet.

Wij hadden de indruk dat het een volstrekt onbelangrijke prijs was, maar dat weet hij dus kennelijk ook.

Hassnae doet niet mee aan de islamofobe, delirische paniekzaaierij waarin dit hele godvergeten racistische kutland zich verliest en moet daarom worden kapotgemaakt.

Zoals zo vaak wordt een stukje van Peter ‘mijn stukjesschrijverij is de abstractste der abstracte kunsten’ Breedveld besloten met een zin die niet of nauwelijks voortkomt uit het voorgaande en er tamelijk weinig mee te maken lijkt te hebben, wat best een hele prestatie is, daar het geheel sowieso als los zand aan elkaar hangt, maar wij hebben ons weer kostelijk geamuseerd. Maar we vragen ons wel af of er nou nog steeds niemand is die die man tegen zichzelf in bescherming kan en wil nemen, want het gaat absoluut niet goed met hem. Echt niet.

5-08-2015 9.43 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Godsdienstwaanzin, Kunst, Media, Muziek, Onderwijs, Politiek, Taal, Webzijden

Er zijn 4 reacties op “Peter Breedveld verheft stukjesschrijven tot abstracte kunst”

 1. Jack L. says:

  Hm. Enige maanden geleden claimde Cpt. Iglo de overwinning op Peter “de blote kleuter” Breedveld.

  Zo te zien is de laatstgenoemde nog niet van zijn verlies hersteld; hij schrijft nog steeds richtingloze stukjes waarin hij zijn lijstje “mensen die ik niet mag” op een onbegrijpelijke manier afwerkt.

 2. Abdelkader Stieltjes says:

  Vermogen tot zelfreflectie is inderdaad niet PB’s sterkste kant. Wat zet die man zichzelf te kijk.

 3. Ruud Harmsen says:

  > slechte strips en waardeloze Bfilms

  Hier hoort wel degelijk een streepje.

  > “Wie er allemaal uit het houtwerk komen
  > kruipen” is erger dan steenkolenengels.
  > Het is slecht vertaald Engels […]

  Wat zou dat in het Engels geweest moeten zijn dan? Mij niet bekend, maar ik weet niet alles.

  * NOOT: Volgens Cpt. Iglo’s Stijlboek hoort hier geen streepje en daar houden wij ons aan. EINDE NOOT *

 4. RiesD says:

  dictionary.cambridge.org/dictionary/british/come-crawl-out-of-the-woodwork


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties