Dankzij Scientology weten dat Blendle waardeloos is

Wij betrekken hier op de redactie ons nieuws uit verschillende bronnen, waaronder onze eigen rssfeedpagina’s (Bijvoorbeeld Nieuws, Sport en Techniek) en het AD, waarvan wij de papieren editie dagelijks bezorgd krijgen (sinds uw en onze captain geconstateerd had dat alleen het AD het gelazer in Kiëv van vorig jaar goed doorgaf aan de Nederlandse krantenlezer).Verder laten wij ons door loggers en twitteraars wijzen op interessante skakels en artikelen en zo blijven wij aardig op de hoogte.

Toen wij dan ook ergens de kop ‘Diep in de schulden dankzij scientology‘ zagen, besloten wij even te gaan kijken en daar werden wij niet vrolijk van. Het stond namelijk op Blendle, dus wij moesten eerst een account aanmaken en daar houden wij niet van. En weliswaar stond er dat wij nergens aan vast zouden zitten, maar dat was gelogen, want je moet inloggen voordat je iets kunt lezen en daarvoor heb je een wachtwoord nodig. Ook bleek dat wij niet gewoon gratis aan het proberen zijn, maar een proefabonnementje van tien stukjes hebben, dat betaald wordt vanuit het door Blendle beschikbaar gestelde saldo.
kutblendle
Oftewel: wij durven te wedden dat ze ons lastig gaan vallen met de vraag waarom wij nog geen betaald abonnement hebben genomen en dat ze ons nog gaan bespemmen ook.

Toen wij het desbetreffende stukje hadden gelezen, waren wij blij dat wij er niet voor hadden hoeven betalen, want het was aan ons niet besteed en dan zeggen wij het heel positief. Wij zijn namelijk enigszins op de hoogte van Scientology en kregen sterk de indruk dat Robin de Wever, de schrijver van het stukje, dat niet is, met als gevolg dat zijn stukje hoogst oppervlakkig is, en dan zeggen wij het wederom heel positief.

Maar wij weten nu wel wat er precies schort aan Blendle en andere betaalzijden en dat gaan wij even uitleggen, want zo zijn wij. Normale mensen zijn niet constant op zoek naar nieuws en zijn ook niet bereid te betalen voor nieuwsberichten. Normale mensen zijn nog veel minder op zoek naar berichten zonder nieuwswaarde en daar willen ze dan ook nog veel minder voor betalen dan voor nieuwsberichten, en dat was al zo weinig.

Wij zijn duidelijk geen normale mensen, want wij zijn wel constant op zoek naar nieuws, maar dat is alleen omdat het moet van uw en onze captain, dus dat telt niet. Als wij snel willen weten of er nog iets gebeurd is in de wereld, kijken wij even in de krant of op teletext en zo niet, dan niet. Voor €2,50 krijgen wij meer dan één papieren krant, met veel meer dan tien artikelen per exemplaar en dan hoeven wij er niet eens naar op zoek, want die vinden wij iedere ochtend in de brievenbus of op de tablet van het dochtertje van onze stagiaire, al naar gelang waar wij zoeken.

Wij denken niet dat Blendle heel erg levensvatbaar is, wilden wij maar even zeggen.

14-09-2015 14.02 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Kranten, Scientology, Televisie, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “Dankzij Scientology weten dat Blendle waardeloos is”

  1. Ries D says:

    Je kunt ook voor €0,89 de héle krant kopen.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties