Margeblogger Peter Breedveld is boos op nog marginalere margeblogger

Gisteren beschreven wij hoe margeblogger Peter Breedveld een offensief tegen uw captain was begonnen op Twitter. Wij zeiden onder andere:

Dat laatste heeft tot gevolg gehad dat Peter ‘niemand mag mij tegenspreken’ Breedveld een offensief heeft ingezet om het huidige Twitteraccount van uw captain geschorst te krijgen, door zijn volgers op te roepen uw captain aan te geven. Dat zijn toch nazimethoden?.

Onze pogingen om hém geschorst te krijgen door Twitter op zijn wangedrag te wijzen, hebben geen resultaat gehad en toen wij vanmiddag inlogden om wat twiets de wereld in te schoppen, werden wij geconfronteerd met de mededeling dat wij een aantal uren Twitter niet opmochten, omdat wij de regels geschonden zouden hebben.

Dat is weliswaar gelul van een dronken aardbei, maar aangezien Twitter geen fatsoenlijke beroepsprocedure heeft, kunnen wij er niet tegen doen. Natuurlijk hebben wij via een van onze andere accounts, te weten @Opinieleidersnl, een aantal mensen laten weten wat er gebeurd was en in die tussentijd zitten wij er niet zo mee, daar er genoeg mensen zijn die net als wij niet aflaten de wereld, of althans het Nederlandse twitterdeel daarvan, te laten weten dat Peter Breedveld, alias @FrontaalNaakt, niet deugt.

Intussen heeft Peter ‘de twitternazi’ Breedveld het er maar druk mee, want nu zit hij zijn volgers op te stoken ook ons reserveaccount te rapporteren, wegens “stalking”, of woorden van gelijke strekking. Bovendien schept hij er genoegen in daarbij de naam van onze doctorandus zo vaak mogelijk te noemen. En dat terwijl onze doctorandus weliswaar op Twitter zit, maar wel achter een slotje en alleen om te voorkomen dat iemand zijn naam zou kapen. Maar goed: het komt er op neer dat margeblogger Peter Breedveld een deel van zijn tijd verdoet aan een nog marginalere margeblogger, want wij hebben twee trouwe lezers en onze doctorandus niet één.

Zou het nou nooit in Peter ‘de binnenkort wegbezuinigde schoolkrantredacteur’ Breedveld opkomen dat je, als je echt wilt meedoen, niet de kleintjes moet aanpakken, maar de groten? Waarschijnlijk niet. Zijn gebrek aan inzicht in de werking van het debat en de media (als u begrijpt wat wij bedoelen, mag u het ons uitleggen, want wij zeggen ook maar wat) heeft er niet voor niets toe geleid dat hij nooit de geweldige journalist is geworden die hij meent te zijn.

1-11-2015 20.43 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Personen, Redactiezaken, Twitter, Webzijden

Er zijn 3 reacties op “Margeblogger Peter Breedveld is boos op nog marginalere margeblogger”

  1. Abdelkader Stieltjes says:

    Je blijft lachen met Peter “de gereformeerde moslim” Breedveld…

  2. […] mochten wij Twitter weer op, maar voordat wij weer konden gaan doen waar wij zo goed in zijn en wat ons een schorsing had […]

  3. […] van het ver over de uiterste houdbaarheidsdatum heen zijnde moslimknuffelblog Frontaal Naakt, boos op ons is. Gezien het feit dat wij hem gesloopt hebben, vinden wij dat niet […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties