Twitternazi @FrontaalNaakt heeft zijn langste tijd gehad

Onze trouwe lezers weten allebei dat Peter Breedveld, de gestoorde margeblogger van het ver over de uiterste houdbaarheidsdatum heen zijnde moslimknuffelblog Frontaal Naakt, boos op ons is. Gezien het feit dat wij hem gesloopt hebben, vinden wij dat niet onredelijk.

Wat wij wel onredelijk vinden, is dat meneer Breedveld op Twitter onze doctorandus bedreigd heeft en hem nog steeds met enige regelmaat noemt, waarschijnlijk in de hoop dat een van de idioten die denken dat meneer Breedveld een redelijk denkend mens is de ruiten bij onze doctorandus gaat ingooien of hem telefonisch gaat lastigvallen. Twitter heeft tot op heden geen maatregelen genomen.

Het lijkt er nu echter op dat Peter ‘de twitternazi’ Breedveld zijn hand heeft overspeeld. Wij hebben in het verleden gezien dat hij zijn opdracht gaf ons bij Twitter aan te geven wegens wangedrag en dat Twitter daar nog intrapte ook. Zo zijn wij ons account @Opinieleiders kwijtgeraakt. Wij hebben zo’n donkerbruin vermoeden dat hij zijn oproepen niet alleen openlijk deed, maar ook stiekem per DM (Direct Message) opdrachten verstrekte, want zo’n onbetrouwbare achterbakse klootzak is het wel.

Met zijn actie van vorige week, die geleid heeft tot de tijdelijke schorsing van ons account @Cptiglo1 afgelopen zondag, heeft hij echter zijn hand overspeeld. Nu zijn wij namelijk boos.

Wij hebben besloten om iedere twiet waarin hij Cpt. Iglo, onze doctorandus of een van onze accounts in negatieve zin noemt onverwijld te rapporteren bij Twitter, evenals iedere twiet waarin zijn sokpoppen en volgers hetzelfde doen. Wij verbinden dat allemaal aan het dossier dat Twitter inmiddels geopend heeft en bij iedere melding vragen wij Twitter om het account @FrontaalNaakt te schorsen.

Wij roepen bij dezen iedereen die het vermoeden heeft ook het doelwit te zijn van een gerichte campagne door Peter ‘de vieze vuile gore twitternazi’ Breedveld op Twitter te overspoelen met relevante meldingen, opdat hij zijn Twitterpodium kwijtraakt. Ons een beetje laten schorsen. Wat denkt die lul wel?

Peter Breedveld heeft de verkeerde zeeman tegen zich in het harnas gejaagd.

Peter Breedveld heeft de verkeerde zeeman tegen zich in het harnas gejaagd

3-11-2015 13.14 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Redactiezaken, Twitter

Er heeft iemand gereageerd op “Twitternazi @FrontaalNaakt heeft zijn langste tijd gehad”


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties