Twitternazi Peter Breedveld boekt een overwinning

Twitternazi Peter Breedveld, zichzelf noemende @FrontaalNaakt, mag niet alleen zijn gang blijven gaan, hij is er nu zelfs in geslaagd bijna alle accounts die met Opinieleiders.nl te maken hebben te laten schorsen, inclusief dat van onze doctorandus, die bijna nooit twiet en dat nog achter een slotje ook.

Aangezien Twitter geen fatsoenlijke beroepsprocedure heeft, bestaat de kans dat de accounts gesloten blijven, zoals dat ook met @Opinieleiders al meer dan een jaar het geval is. Wij hebben overlegd met onze consigliere en volgens hem zouden we kunnen proberen langs juridische weg iets te bereiken, maar dan zouden we wel helemaal geschift zijn, omdat het zonde van de tijd en de moeite is en het sop de kool niet waard.

“Laten we wel wezen”, aldus onze consigliere: “Geen hond kent Peter Breedveld en nog minder mensen kennen Cpt. Iglo, Stommeling Jones en De Grote Aap. Dit boeit echt helemaal niemand, dus ga in vredesnaam iets anders doen. En of je me de volgende keer niet ‘s middags vroeg uit mijn bed wilt bellen. Lul.” (Het zal wel laat geworden zijn, gisteravond.)

Intussen hebben wij een nieuw account geopend, alwaar wij Peter Breedveld in ieder geval voorlopig niet zullen noemen, al was het maar omdat we geen zin hebben opnieuw geschorst te worden, zo simpel is het. Verder blijven wij proberen onze andere accounts heropend te krijgen en omdat wij nu heel erg boos zijn, gaan wij eens lekker op wraak zitten zinnen. Dat zal hem leren.

6-11-2015 15.38 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Redactiezaken, Twitter

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties