Peter Breedveld heeft het niet druk. Wij wel

Vandaag gaan we iets anders doen en wel het volgende: we doen geen kloosried, maar het tegenovergestelde, een distentried dus (hebben we nagevraagd bij iemand die buitenlands sprak en zo klonk het, dus zo schrijven wij het). Wij hebben het namelijk druk genoeg om niet weer een heel kwartier aan de onzin van Peter Breedveld te besteden. Hij heeft het helaas niet druk genoeg om er geen uren aan te besteden, maar dat is ons probleem niet. Dat is het probleem van zijn werkgever, de Vrije Universiteit, die na zijn PVVjersmoetenwordendoodgeschotentwiet afspraken met hem gemaakt heeft waar hij zich volgens ons niet aan houdt.

Verdomd interessant, maar gaat u verder. Welnu, hier komt onze eerste distentried. Peter’s stukje heet ‘Haatfeestje‘. Daar gaatie: Peter Breedveld ziet na de aanslagen in Parijs talloze reacties die er niet zijn, een ongelofelijke hoeveelheid agressie die er niet is en wangedrag bij mensen die hij niet mag dat zij niet vertonen. Ook beweert hij zonder enige vorm van bewijs dat er mensen lelijk tegen hem gedaan hebben en weet hij beter wat de terroristen van ISIS motiveert dan de terroristen zelf.

Klaar. En nog te lang, maar dat komt, we zijn zo aan die kloosrieds gewend, dan wordt samenvatten erg moeilijk. Volgende keer korter.

17-11-2015 11.35 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Arabische wereld, Godsdienstwaanzin, Loggers gelogd, Terrorisme, Webzijden

Er zijn 3 reacties op “Peter Breedveld heeft het niet druk. Wij wel”

  1. Ruud Harmsen says:

    > we doen geen kloosried

    Niet!?! Mn hele wereldbeeld stort in! Gedenk onzer!

  2. Simon says:

    Ja, maar, ja, maar…… De kloosrieds zijn zo heerlijk om te lezen!!!!!!

  3. […] maar uit mijn neus te vreten hoor’ Breedveld het ooit zal krijgen doen wij ook vandaag een distentried en wel van Arab Lives Matter. Komtie: […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties