Oeps of de vergeten boycot

Wij wilden de lof gaan zingen van de moderne tijd, het internet en aanverwante zaken, omdat wij een paar uur geleden ‘Le Viager‘ op DVD op de deurmat aantroffen, waar wij helemaal niet van opkeken omdat wij hem persoonlijk besteld hadden en al hadden vernomen dat hij vandaag zou worden bezorgd, en in dat kader gingen we even kijken of we het verschijnsel kredietkaart al eens hadden besproken. Wij hebben Visa gebruikt, dus zochten wij daar op, waardoor ons oog viel op ‘Hier kopen wij dus nooit meer wat‘.

Uw en onze captain had ruzie met het IOC en meende dat op deze wijze duidelijk te moeten maken. Wij weten niet of hij zich nog aan zijn boycot houdt, maar wij dus duidelijk niet. Als hij een grote bek gaat geven, van dat wij zijn boycot ondermijnen, mag hij lekker niet meekijken. Dat zal hem leren.

En intussen zijn wij benieuwd wanneer wij ons exemplaar van ‘Soljaris’ (of ‘Solaris’, zoals sommige mensen zeggen, hetgeen wordt veroorzaakt doordat het Pools twee verschillende ellen kent en het Russisch niet, waardoor Solaris in het Russisch wordt weergegeven als Soljaris, als u begrijpt wat wij bedoelen, doch dit terzijde) kunnen begroeten. Dat moet namelijk helemaal via Jamaica uit Flushing komen, terwijl ‘Le Viager’ in het magazijn in Lyon stof lag te vangen. Inmiddels is het de douane gepasseerd, schijnt, en wij verwachten het ergens tussen vrijdag en over twee weken.

viajamaicauitflushing

Dankzij de moderne tijd, internet en de kredietkaart kosten beide genoemde films samen inclusief verzendkosten nog steeds fors minder dan Solaris (de Russische van Tarkovskij en niet de Amerikaanse met George Clooney) ons in de Nederlandse winkel gekost zou hebben. En raai eens wat: het zou zomaar kunnen dat dat mede het gevolg is van de EU, waar wij dus steeds minder tegen krijgen.

3-05-2016 15.29 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Computerij, Film, Redactiezaken, Sport

Er heeft iemand gereageerd op “Oeps of de vergeten boycot”

  1. […] hadden ‘Oeps of de vergeten boycot‘ amper geplaatst, of daar viel de door ons verwachte DVD al in de bus. We hebben de eerste […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties