Wat een malloot, die Peter Breedveld

Na iedere aanslag door islamitische terroristen, terroristische negers of andere malloten met wie de dikke blanke gereformeerde malloot Peter Breedveld zich vanuit zijn identiteitscrisis solidair meent te moeten verklaren, schrijft Peter ‘ik ben een Japanse terroristische moslimnegerin in ‘t diepst van mijn gedachten’ Breedveld een stukje waaruit ten eerste blijkt dat zijn geestelijke gezondheid steeds verder achteruitkachelt en ten tweede dat hij niemand in zijn omgeving heeft die hem tegen zichzelf in bescherming neemt.

Vandaag heet het stukje in quaestie Orlando. Wij gaan het kloosrieden.

Op het eerste gezicht heeft de massamoord, afgelopen zaterdag in Orlando, alle kenmerken van een typisch Amerikaans product: een man, Omar Mateen, schiet met zware wapens, waar in Amerika makkelijk aan te komen is, zoveel mensen dood als hij kan.

Hier gaat al meteen een heleboel mis. Om te beginnen was het niet afgelopen zaterdag, maar afgelopen zondag. Natuurlijk kun je van Peter ‘ik sta daar boven’ Breedveld, die zichzelf graag journalist mag noemen, niet verwachten dat hij zich door elementaire beuzelarij als feiten laat afleiden en het was op dat moment een paar tijdzones verderop wel degelijk nog steeds zaterdag, dus wat zeuren we nou? Zeikerds die wij zijn. Voor de lokale bevolking begon het gelazer ‘s zondags om twee uur ‘s ochtends, dat dan weer wel.

Dat Omar Mateen een man is, is koren op de molen van Peter ‘iedere man is fout’ Breedveld, al had hij liever gezien dat het een dikke blanke gereformeerde malloot was geweest, want dat is zijn lievelingszondebok. Ook kan Peter ‘dat klinkt niet Amerikaans’ Breedveld nix met de naam Omar Mateen. Verder is massamoord niet echt een typisch Amerikaans product, maar gewoon vanuit de Oude Wereld met de verknipten, verdachten en godsdienstwaanzinnigen de oceaan overgekomen naar de Nieuwe Wereld, alwaar het zich verder ontwikkeld heeft. Het merkwaardige feit doet zich hier voor dat Peter ‘ik haat dikke blanke mannen’ Breedveld er doorgaans als de kippen bij is om Anders Breivik er met de haren bij te slepen en vervolgens duidelijk te maken dat in zijn ogen alles wat er mis is in de wereld de schuld is van Geert Wilders, maar dat nu nalaat.

Het zwaarste wapen in het door Omar Mateen gebruikte arsenaal was een AR-15 aanvalsgeweer en wij zouden een aanvalsgeweer geen zwaar wapen willen noemen, maar dat zal wel een definitiekwestie zijn. Een groot kanon, dat is een zwaar wapen.

Verder associëren wij Amerikaanse massamoorden niet met homobarren, doch meer met postkantoren, scholen en universiteiten. Wij hebben de indruk dat homobarren doorgaans in brand gestoken worden, of dat de ruiten worden ingegooid, van die dingen.

Aanvalsgeweren zoals Omar Mateen gebruikte zijn in de Verenigde Staten makkelijker verkrijgbaar dan in Europa, maar “makkelijk” is overdreven. We zien echter al waar dit heengaat: Peter ‘het is altijd de schuld van de dikke blanke gereformeerde malloot’ Breedveld gaat betogen dat de moordpartij door Omar Mateen nix met islamitisch terrorisme te maken heeft, ondanks het feit dat volgens de berichten Omar Mateen zelf verklaard heeft een islamitisch terrorist van het merk ISIS te zijn. Peter weet het beter, als het ware.

Hij wordt gedreven door homohaat.

Zou het?

Dat verklaarde zijn vader: dat hij twee mannen had zien zoenen, in het zicht van zijn kind, en dat hij daar vreselijk kwaad om was geworden.

En dan mag het kennelijk, volgens Peter ‘dood aan de vieze homo’s’ Breedveld.

Het aantal slachtoffers, vijftig doden en 53 gewonden, is uitzonderlijk hoog.

Voor een doordeweekse moordpartij wel. Zelfs voor eentje in het weekend.

De grootste massamoord in de Amerikaanse geschiedenis, verklaarden mediamensen op Twitter.

Dat hangt natuurlijk van je definitie van massamoord af.

Maar de grootste massamoord in de Amerikaanse geschiedenis is Wounded Knee, corrigeerde de Amerikaanse autochtoon Lauren Chief Elk: driehonderd doden, waaronder vrouwen en kinderen.

Merk op dat Peter ‘politiek correct tot in het absurde’ Breedveld hier het woord indiaan niet durft te gebruiken en Lauren Chief Elk blind gelijk geeft. Als ISIS een atoombom tot ontploffing weet te brengen, gaat Peter ‘Japan was een onschuldig slachtoffer van het Amerikaanse imperialisme’ Breedveld nog uitleggen dat de Amerikanen eerst waren en dat ISIS dus nix misdaan heeft. Hadden wij al gezegd dat Peter ‘flebubblfloeppieptutututuut’ Breedveld niet helemaal goed is? Anders bij dezen.

Maar de dader was van Afghaanse afkomst en hij had vlak voor zijn daad de noodhulplijn 911 gebeld en verklaard dat hij Daesh steunde.

Daar heeft Peter ‘ik weet het beter’ Breedveld natuurlijk schijt aan. Iedereen kan wel roepen dat hij ISIS steunt, per slot van rekening. En dan zal zo’n Afghaanse moslim een keer ISIS steunen, wat dan nog? Niet onze gedachten, maar die van Peter Breedveld, naar wij aannemen.

Daesh heeft, nadat dit bekend werd, meteen de aanslag opgeëist.

Dat is dus logisch.

Het rumoer gaat daarom nu niet, zoals gebruikelijk na een dergelijk drama, over de Amerikaanse wapenwet en het grondwettelijke recht van elke volwassen Amerikaan om een wapen bij zich te dragen, of over de agressieve homohaat die in Amerika continu via alle media wordt gepredikt.

Ziet u wat Peter ‘de smeerkees’ Breedveld hier probeert? Hij probeert deze moordpartij weg te zetten als een typisch Amerikaans gebeuren, zodat hij “een dergelijk drama” kan zeggen en kan roepen dat Amerika niet deugt en dat dat de oorzaak is. Wij zijn zo vrij daar niet in te trappen en gaan deze moordpartij even met een ander redelijk recent geval vergelijken. Parijs, zegt u dat iets? Aanslagen in Parijs, moordpartij in een theater, klinkt dat bekend? Nu zeggen wij dat de moordpartij in Orlando een dergelijk drama is. Zou het dan bij een dergelijk drama gebruikelijk zijn dat het rumoer over de Amerikaanse wapenwet of Amerikaanse homohaat zou gaan? Vast niet.

Overigens is de bewering van Peter ‘ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’ Breedveld dat “alle media” in Amerika “continu” “agressieve homohaat” prediken volslagen absurd. Als hij zich erin verdiept zou hebben, idiote gedachte natuurlijk, zou hij hebben kunnen constateren dat de doorsnee Amerikaanse homohater een hekel aan “de media” heeft omdat “de media” in de ogen van de doorsnee Amerikaanse homohater deel uitmaken van een samenzwering die tot doel heeft heel Amerika homosexueel te maken. Maar misschien weet Peter ‘ik mag weglaten wat ik wil’ Breedveld dit best, doch zegt hij het tegendeel omdat hem dat goed uitkomt.

Nee, het gaat over de moslims.

Dat is dus logisch.

De republikeinse presidentskandidaat Donald Trump greep onmiddellijk de kans om te benadrukken dat er een verbod op moslimmigranten moet komen.

Dat is dus logisch. Hetgeen overigens niet wil zeggen dat wij het ermee eens zijn, maar van Donald Trump kun je zoiets verwachten.

Zelfs Bernie Sanders sprong er meteen bovenop met een verklaring dat ISIS moet worden vernietigd.

Dat is dus logisch. En weliswaar vinden wij Bernie Sanders een ongelofelijke alsmede hypocriete idioot, maar dat ISIS dood moet, vinden wij ook. Daar hadden wij alleen niet zo’n moordpartij voor nodig. Dat vonden wij al toen ISIS nog een klein ISISje was, maar naar ons wordt nooit geluisterd en nou zie je wat er van komt.

Hier in Nederland liet Geert Wilders zich uiteraard niet onbetuigd.

Dat is dus logisch. Waarmee wij geenszins willen suggereren dat wij Geert Wilders geen zinloze clown zouden vinden, doch slechts willen zeggen dat je van iemand die iets tegen terroristische moslims heeft kunt verwachten dat hij een moordpartij door een zelfbenoemde terroristische moslim aangrijpt om te zeggen dat hij iets tegen terroristische moslims heeft. Wij zouden hetzelfde doen.

Media als GeenStijl, waar de agressieve homohaat regelmatig van de pagina’s spat, ontpopten zich nu als koene verdedigers van homo’s tegen de moslims.

Dat is dus logisch. Moslimterroristen staan vermoedelijk hoger op de lijst van hekel aan dan homo’s. Op onze eigen lijst van hekel aan komen homo’s niet voor, maar moslimterroristen staan er wel degelijk op.

Maar er zijn veel redenen om Mateens verklaarde steun aan ISIS te wantrouwen.

Dat is dus niet logisch.

Naast zijn vader, die benadrukte dat de massamoord niets te maken heeft met religie, is er ook de ex-vrouw van Mateen, die zei dat hij niet erg religieus was.

HAHAHAHAHAHA! Proest. Gniffel. Gnuif. Hier verslikt Peter ‘ISIS heeft nix met de islam te maken’ Breedveld zich wel heel vreselijk in zijn eigen kutsmoesjes. Dat komt doordat hij er zich de afgelopen jaren zo volledig ingeluld heeft, dat hij zich er nu niet kan uitlullen, hoe hard hij het ook probeert. Wij leggen uit: als zijn eerdere beweringen dat ISIS nix met de islam te maken heeft waar zijn, maakt het niet uit of een zelfbenoemde ISISterrorist religieus is of als zodanig bekend staat. Als het wel uitmaakt of een zelfbenoemde ISISterrorist religieus is of als zodanig bekend staat, heeft ISIS dus kennelijk wel met de islam te maken. Niet zo slim van Peter ‘wie zegt dan dat ik slim ben?’ Breedveld om het argument ‘hij kan ISIS niet steunen want hij is niet religieus’ te gebruiken.

Mateen wilde ook graag politieman worden.

Oh ja joh?

Het is goed mogelijk dat Mateen geen terrorist was maar een typische Amerikaanse massamoordenaar, geïnspireerd door zijn voorgangers en gedreven door, behalve racisme en homohaat (alle slachtoffers zijn Latino’s), een honger naar media-aandacht.

Dit is gelul van een dronken aardbei. “Een typische Amerikaanse massamoordenaar” betuigt geen steun aan ISIS. Zo simpel is het.

Het is mogelijk dat Mateen een moslimterrorist was, de FBI heeft hem twee keer onderzocht omdat hij zelf claimde banden met terroristen te hebben, maar homohaat is niet exclusief een moslimdingetje.

Neen, homohaat is niet exclusief een moslimdingetje. Een AR-15 is ook niet exclusief een moslimdingetje. Stuitende domheid is evenmin exclusief een moslimdingetje. Ook kwaadaardigheid is niet exclusief een moslimdingetje. Sterker nog, wij denken dat Peter ‘een gereformeerde opvoeding gaat een leven lang mee’ Breedveld zelf best een homohater zou kunnen zijn, wij hopen dat Peter ‘de gevaarlijke gek’ Breedveld nooit de beschikking krijgt over een AR-15, wij weten zeker dat stuitende domheid een van zijn problemen is, wat hij overigens dankzij diezelfde stuitende domheid zelf niet in de gaten heeft en wij zijn er inmiddels van overtuigd dat zijn kwaadaardigheid iedere vorm van normaal menselijk reageren onmogelijk maakt.

Zoals mijn vriend Sigilux al eloquent oreerde: van alle minderheden lopen LGBT’s het meeste gevaar.

Sigilux is iemand op Twitter, die zo mogelijk nog geschifter is dan Peter ‘ik ben de geschiftste’ Breedveld. Sigilux is een domme scheldende schreeuwer, dus van eloquent oreren kan geen sprake zijn. Zijn opmerking nemen wij ter kennisgeving aan.

In iedere cultuur, onder iedere religie, binnen elke etnische groep, elk politiek systeem, moeten LGBT’s het vroeg of laat ontgelden.

Daar geloven wij zomaar geen barst van.

Dat is altijd al zo geweest, en voorlopig zal het wel zo blijven ook.

Dat is makkelijker beweerd dan beargumenteerd.

Het bleef, toen het nieuws van de massaslachting bekend werd, nog urenlang stil op Twitter totdat bekend werd dat de dader een moslim van Afghaanse afkomst was.

Aantoonbaaar onjuist.

We weten allemaal waarom: iedereen ging ervan uit dat de dader, zoals meestal het geval is, een witte ‘verwarde man’ was, waarschijnlijk een fundamentalistische christen.

Fout. Weliswaar duurde het uren voordat Peter Breedveld iets van zich liet horen, en toen ging het niet eens over Orlando, vermoedelijk omdat hij de bui al voelde hangen, maar in de eerste uren was het onduidelijk wat er precies gebeurd was en terwijl Peter ‘geen kwaad woord over de islam’ Breedveld zat te hopen dat de dader een dikke blanke gereformeerde malloot zou blijken te zijn, wachtten anderen af, of betuigden hun medeleven met de slachtoffers.

Het soort christen dat abortusartsen doodschiet.

Dat soort christen schiet doorgaans abortusartsen dood, en dan ook nog maar eentje tegelijk. Als het hier om een abortusartsennachtclub gegaan was, had je misschien aan dat soort christen moeten denken, maar in dit geval was daar geen enkele reden voor, behalve voor Peter ‘ik wil dat het een dikke blanke gereformeerde malloot is’ Breedveld.

En zelfs nadat bekend werd dat de dader moslim was, bleef bij veel Amerikaanse twitteraars de homohaat het winnen van de moslimhaat.

Dat hebben wij toch echt heel anders ervaren.

Merk op dat de politie pas drie uur, nadat Mateem begon te schieten, is begonnen met het bestormen van de club, die vol zat met homo’s van Latijns-Amerikaanse afkomst.

U weet misschien niet dat Peter ‘ik ben nu eenmaal geweldig’ Breedveld niet alleen gedachten kan lezen, helderziende is en fysiek op meerdere plaatsen tegelijk kan zijn, maar ook nog expert is op alle voorkomende gebieden, als daar zijn ‘het behandelen van totaal onverwachte vermoedelijk levensgevaarlijke en zeker volkomen onoverzichtelijke situaties om twee uur ‘s ochtends’. Hij heeft dus recht van spreken en de suggestie dat hij uit zijn nek kletst, laten wij geheel voor uw rekening.

Het is natuurlijk lekker om je af te reageren op moslims en hún homohaat, maar we mogen de context van deze massaslachting niet negeren.

Niet?

Mateen groeide niet op in Afghanistan, maar in een cultuur die drijft op virulente homofobie, waarin christelijke predikers hun haat er via de media continu uitspuwen, waarin brave huisvaders met borden lopen waarop homo’s de vreselijkste dingen worden toegewenst.

En waarin christelijke predikers en brave huisvaders geen homoclubs overhoop schieten, noch hun steun aan ISIS betuigen.

Waarin homo’s wettelijk worden buitengesloten.

Het is Peter ‘mij ontgaat nooit iets’ Breedveld kennelijk ontgaan dat homo’s in de Verenigde Staten minder “wettelijk worden buitengesloten” dan in zijn geliefde Islamitië. Voorbeeldje: sinds 26 juni 2015 is het homohuwelijk in de Verenigde Staten legaal. In veel moslimlanden zijn homosexuele handelingen verboden en in een aantal staat er zelfs de doodstraf op. Dat kun je, zelfs als je Peter ‘alles is de schuld van de islamofobie’ Breedveld bent, toch echt de dikke blanke gereformeerde malloot niet verwijten, maar als je Peter ‘de dikke blanke gereformeerde malloot’ Breedveld bent, probeer je het wel te verzwijgen, in de hoop dat je lezers het niet weten.

Door witte, diep-religieuze christenen, niet door moslims.

Ja hoor. En gaat u dan nu maar even rustig liggen. De dokter komt zo bij u.

13-06-2016 13.18 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Arabische wereld, Cultuur, Godsdienstwaanzin, Juridisch, Personen, Sex, Terrorisme, Verenigde Staten, Webzijden, Zweefkezerij

Er heeft iemand gereageerd op “Wat een malloot, die Peter Breedveld”

  1. Abdelkader Stieltjes says:

    Wat is dat toch bij Breedveld, dat maniakale tegen-heug-en-meug verdedigen van de islam terwijl alle feiten in een andere richting wijzen? Heeft-ie een mohammedaanse vriendin of zo?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties