Carrie Poppy is te fanatiek om sceptisch te zijn

De afgelopen tijd hebben wij ons kostelijk geamuseerd met een serie podcasts over Scientology van het duo Ross en Carrie. Wij vonden die podcasts zelfs zo leuk dat wij Carrie Poppy gingen volgen op Twitter, hetgeen mogelijk was omdat wij nog niet, of niet meer, aan ons maximum van 100 te volgen accounts zaten. Wij zullen wel weer iets verkeerds gezegd hebben, waardoor iemand ons geblokt had, want zo gaat dat meestal, doch dit terzijde.

Gisteren heeft er een schietpartij plaatsgevonden in Orlando, u heeft dat misschien vernomen. Carrie rietwiette een opmerking van de een of andere moslim, waarop wij de desbetreffende moslim antwoordden.

De moslim: “In my mentions right now: Muslims hating me because I’m gay, Islamophobes hating me because I’m Muslim

Wij: “Well, as long as nobody hates you because he knows you personally, it could have been worse.

Carrie las dat ook en begreep het verkeerd, met als gevolg dat ze meteen tamelijk agressief uit de hoek kwam:

What the hell is wrong with you?

Wij hadden natuurlijk kunnen zeggen dat ze zich er niet mee moest bemoeien, maar als het ons zo uitkomt, kunnen wij ons heel goed inhouden, dus wij bleven beschaafd:

Nothing, as far as I know. And I think you may have misunderstood my tweet.

Wij hadden op dat moment nog de illusie dat Carrie Poppy een redelijk denkend mens was en zich zou afvragen op welke wijze zij ons verkeerd begrepen zou kunnen hebben, maar zulx bleek helaas niet het geval. Wij gaan u hier niet met onze hele Twitterconversatie vermoeien, dus delen slechts mede dat wij op Twitter door haar geblokt zijn en dat wij er ook per imeel niet in geslaagd zijn haar tot nadenken te bewegen.

Omdat wij nieuwsgierig waren, zijn wij haar toen maar eens wat uitgebreider gaan Googelen, waarbij wij onder andere dit tegenkwamen: ‘Carrie Poppy tells all‘. Doordat wij enigszins op de hoogte zijn van de situatie in de Verenigde Staten en bovendien een schijthekel hebben aan ideologie├źn in alle soorten en maten, werden wij hier niet vrolijk van, omdat wij hier een voorbeeld meenden te zien van een paar typisch Amerikaanse zichzelf voor progressief houdende zeikwijven die huilend naar het politiebureau hollen om aangifte te doen van aanranding als je de euvele moed hebt om te zeggen dat hun haar leuk zit.

Wij hebben natuurlijk geprobeerd er achter te komen of dat gelazer nog een vervolg had gehad en wij krijgen niet de indruk dat het meer was dan een scheet in een netje. Verder kwamen we nog dit tegen: ‘Carrie Poppy‘.

Comedian, PETA employee and internet personality

Als we dat eerder gezien hadden, waren we haar natuurlijk nooit gaan volgen, want PETA is een nare club van fanatici, waar wij een hekel aan hebben. Fanatici hebben geen gevoel voor humor, dus als een fanatica zichzelf een komiekse noemt, kan dat niet kloppen. Meestal betekent zoiets dat de desbetreffende fanatiekeling je met een grote grijns vertelt dat je een klootzak bent en dat het jouw fout is dat je dat niet de beste grap aller tijden vindt.

Wij begrijpen overigens niet hoe een fanatieke veganistische Amerikaanse het in haar bolle harses krijgt zichzelf een “skeptic” te noemen, maar dat zal dan wel komen door dezelfde kronkel die haar doet denken dat ze een “comedian” is. Samenvattend en concluderend kunnen wij stellen dat wij aan haar twiets nix missen en dat we de podcast gewoon per aflevering blijven beoordelen. Wij zijn namelijk geen dom Amerikaans mokkel en kunnen het persoonlijke en het politieke uitstekend van elkaar scheiden, om het zo maar eens te zeggen.

13-06-2016 15.46 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Cultuur, Juridisch, Scientology, Twitter, Verenigde Staten, Zweefkezerij

Er zijn 2 reacties op “Carrie Poppy is te fanatiek om sceptisch te zijn”

  1. […] schreven wij ‘Carrie Poppy is te fanatiek om sceptisch te zijn‘. Als gevolg daarvan zijn wij inmiddels op Twitter niet alleen geblokt door Carrie Poppy […]

  2. […] schreven wij ‘Carrie Poppy is te fanatiek om sceptisch te zijn‘. Iemand heeft ons zojuist op de volgende twiets van Carrie Poppy (die zo sportief is geweest […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties