This kind of shit is why Donald Trump has a following

Gisteren schreven wij ‘Carrie Poppy is te fanatiek om sceptisch te zijn‘. Als gevolg daarvan zijn wij inmiddels op Twitter niet alleen geblokt door Carrie Poppy zelf, maar ook door het bij de in dat stuk genoemde podcast horende account. Daar keken wij niet van op, want van fanatici kun je zoiets verwachten.

Omdat wij er al jaren van overtuigd zijn dat ideologieƫn een slechte zaak zijn en gevaarlijker worden naarmate de aanhangers fanatieker en geschifter, of geschifter en fanatieker, zoals sommige mensen zeggen, zijn, hebben wij eens gekoekeld op [PETA idiots]. Dat leverde onder andere dit op:

And so we get the tear that PETA went on mid-Monday afternoon on Twitter in which the group accused President Obama of being “speciesist” for taking part in an upcoming episode of Running Wild, the reality show hosted by survivalist and avowed urine-drinker Bear Grylls. In keeping with PETA founder Ingrid Newkirk’s belief that the life of an ant is worth as much as that of a human being, PETA apparently feels that anyone who thinks otherwise — in other words, anyone fucking sane — is guilty of a societal ill it calls “speciesism,” which I have to assume is discrimination along the lines of racism and so on.

Behold.

This. This kind of shit is why Donald Trump has a following.”

(Bron: ‘The Idiots at PETA are Accusing President Obama of being “Speciesist” — Yes, “Speciesist”‘.)

Als we de bovenstaande lijn doortrekken, is het dus uiteindelijk de schuld van de idioten van PETA als Donald Trump president van de Verenigde Staten wordt. Maar niet van PETA alleen: ook van al die fanatieke racismeroepers, feministes en andere radicale schreeuwers die potentiƫle medestanders tegen zich in het harnas jagen in plaats van te proberen ze te overtuigen. Dat die radicale schreeuwers zich ervan zouden laten overtuigen dat ze misschien een beetje overdrijven, kun je sowieso wel vergeten. Volgens ons zou dat best eens kunnen komen doordat er zoveel vrouwen tussen zitten, maar dat zal wel weer ontzettend sexistisch zijn. In ieder geval volgens de radicale schreeuwers.

14-06-2016 9.01 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Beesten in het nieuws, Politiek, Twitter, Verenigde Staten, Zweefkezerij

Er heeft iemand gereageerd op “This kind of shit is why Donald Trump has a following”

  1. […] het schrijven van ‘This kind of shit is why Donald Trump has a following‘ waren wij nog niet op de hoogte van Carrie’s ontkenning, maar we hebben het nog even […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties