Misschien moeten we volslagen krankzinnigen maar eens geen podium meer geven

De onderstaande text is niet meer dan een rijtje twiets van Peter Breedveld. Daar is geen kunstmatige wartaalgenerator aan te pas gekomen.

Heb ze gevonden, de series op @netflixnl. Verboten met VPN te kijken, kennelijk. Nou, dan maar downloaden. Ongelofelijk, @NetflixNL heeft gewoon series die ik aan het kijken was, weggehaald. De laatste Penny Dreadful stond er net op! Luie zelfvoldaanheid, dit. En een gebrek aan historisch besef. Nou Ronny, off you go met je stickertang! 5 must-see films at the 2016 New York Asian Film Festival. Ah, daar is ‘ie, de angry-black woman-analyse. Tien jaar geleden liep Frits Abrahams door New York, wildvreemden aanklampend, schreeuwend: “Theo van Gogh heeft geiteneuker gezegd!” Hoe oude mannen aan hun gerief komen, dezer dagen. Op DENK kankeren en ‘neger’ zeggen. Ironie is niet voor iedereen weggelegd, naoorlogse verzetsheld. Wat een gedurfd statement! #Preacher is perfect atmosphere, good acting, solid camera work, and Ruth Negga, but there’s hardly any progress in the story, man! Zweden is toevallig meervoud, hoor! Tournage Fleuve Noir. Raar klef clubje is dat. Scarlet Witch #10 Cover. The 11 best movies of the year so far. Holanda ” La islamofobia como ideologĂ­a ” reportaje por @AnaCarbajosa. David Bowie, 2003 by Myriam Santos. Die @rovarij schreef iets raaks: Misschien moeten we volslagen krankzinnigen maar eens geen podium meer geven.

Zo ordinair. Lijkt me wel, op de dag van zijn overlijden. Tientallen ambtenaren hebben waarschijnlijk urenlang gebrainstormd over dit ene zinnetje. Haags pareltje. Volgens de beantwoording van de vragen aan Asscher van DENK is er niet in strijd met de wet gehandeld: Leestip voor deze zomer: de achterkant van de zon. O nee, je hebt me geblockt. Want feiten: De PVV gaat next level hasbara: het zijn geen bezette of betwiste gebieden maar bevrijde gebieden.

Ramenchef Taka kwam naar Nederland omdat hij vond dat er een hevig tekort was aan gezond fastfood. En je als PvdA’er maar blijven afvragen waarom de PvdA het zo slecht doet in de peilingen… Sergio’s Frites Atelier, of waarom je niet aan het patatje met moet komen: Mogen wij voortaan ook de wet overtreden en dan gewoon weigeren verantwoording af te leggen? Een van de allerheftigste foto’s was van een bloot kind dat poseerde met een bloedende, mogelijk doodgeslagen gans. De Indiase roots van schrijver Ernest van der Kwast en rector @vinsub in de nieuwe Advalvas! Het schokkendst aan dit verhaal is hoe slecht dit is geschreven. Rare mengeling van verontwaardiging en opwinding: Recente foto van de @NOS-redactie. Bijna goed @NOS. Gewoon blijven proberen. Are you kidding @NOS ? Wie niet ageert tegen homohaat in eigen kring, moet ook maar zwijgen over homohaat bij de moslims. Trouw begrijpt niet waarom DENK haat heeft aan de media. Zal toch niet zijn vanwege dat gedoe met de Shariadriehoek?

The Supremes 1968. Na twee dagen Twitter ben ik weer helemaal bij met de laatste trends in Islamofoob Nederland. Dank Dukjes! Leestip: De achterkant van de zon. De Dukjes hebben het er maar druk mee. Vanwege policor fatsoenskanker. This is exactly how David Beckham speaks: Cliff Richard vrijgesproken van pedoseks. Hij vergeeft zijn aanklagers maar niet de politie en de BBC. Alleen de vicepremier mag dat, toch, Hans? RT = LIEF met HOOFDLETTERS! Het is een ernstige situatie; mensen slapen al anderhalve maand in hun auto! @FrontaalNaakt Erg vervelend voor je, Peter. We werken aan een oplossing. Hou onze app in de gaten. This screenplay, by Joe Carnahan, is one of the best I’ve ever read. Can’t wait to see what @eliroth does with it. Dat weten we dan ook weer!

Oh, motherfucker het zal eens een dagje niet, @NS_online. Zelfs niet door twee Pino-kuikentjes. Vriend van Harry van Bommel en hoe heet die politicoloog ook weer? Lekker dan. Maar dat ze het drie seizoenen heeft volgehouden, vind ik al verbazingwekkend. Chico, vanwege zijn zuidelijke temperament. Gustave Klimt. Hoorde dus vanavond pas dat het Hilton hotel in Amsterdam aan 250 Syrische vluchtelingen een kerstdiner had aangeboden. Expres stil gehouden. De selectieve verontwaardiging van Bas Heijne en Tofik Dibi: Bij Trouw begrijpen ze niks van het wantrouwen jegens de pers. Zal toch niks te maken hebben met Shariadriehoek-gate?

22-06-2016 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties