Maar nu met DENK is de maat vol

De onderstaande text is niet meer dan een rijtje twiets van Peter Breedveld. Daar is geen kunstmatige wartaalgenerator aan te pas gekomen.

As this article from 2002 shows. Everybody was aware, and busy keeping it that way. Zeer interessant. Mooi interview met de chef van het beste restaurant ter wereld: Michelin-starred restaurant shuts after 14 diners suffer food poisoning. Mooi interview met @FrontaalNaakt, de man met de vaste roedel stalkers, bij #denachtzoen. Zo, meteen keihard ingegrepen van hogerhand. Anders had ik het interview niet gedaan. Doe ik alleen met journalisten die ik vertrouw. Dat zijn er ongeveer drie. Leuk! Maar wel een beetje te kort. Ik zeg: Zomergasten! Hoelang Kamerleden zich al niet afsplitsen van hun fractie. Maar nu met DENK is de maat vol. #nogaldoorzichtig Peter mag wel vaker op TV en Radio verschijnen. Een verademing. This is not a review, it’s a detailed description.

Same here. Ik stem straks op Sylvana Simons, niet op DENK. “A bit chubby”. Jarenlang hebben #PVV’ers naast haatzaaien ook van uw belastinggeld geprofiteerd. Komen 2 Turken, dan is de maat vol. O kut man, zo in ene onderuit gehaald met een ijzersterk inhoudelijk argument. Het was de PvdA die met de Turken meelifte, totdat het electoraal opeens interessanter werd Turken te bashen. Heel hard je neus ophalen, drie kwartier lang, elke drie seconden, dat is het helemaal hè, tegenwoordig? #treinleed Je zit in de trein of naast iemand die zijn neus dwangmatig ophaalt, of een AH-maaltijd zit te vreten, of die stinkt. Vaak alles tegelijk. Wat dat zijn Nederlanders: onsmakelijke, snotterende, lawaaiige, stinkende afvalvreters. Ik bedoel kom op, mensen, is douchen nou echt zo erg? Ga je dood van een washandje? Voel je je eenzaam zonder luizen?

In tegenstelling tot bijv. de SP en PVV neemt Denk rechtstreeks stelling tegen de macht, kunnen ze niet tegen in Den Haag. Ja en dan met degene aan de andere kant een wedstrijdje dom lullen doen. Onbeschoft. Dat denkt men te doen, maar onbedoeld wordt van DENK een underdog gemaakt en dus een succes. Bewaar deze tweet. Mooi. Interview met @FrontaalNaakt bij De Nachtzoen. Fight the power! Mooie en oprechte vent. Mooi stukje, inderdaad … #nachtzoen. Mooie #nachtzoen met @FrontaalNaakt. Goeie @FrontaalNaakt Fight the Power – Public Enemy. Wat gaaf! Hij bestaat gewoon echt, die Peter Breedveld. Nou, nou. Do it all the time. Cool new Japanese band: 17 years old and the Berlin wall. Mag er straks weer iemand onderduiken. Moordernaar van Jo Cox deed 20 jr voorbereiden aanslag dat is niet verward maar vastberaden & traag.

Hey @FrontaalNaakt, 3x raden wie de KINDERLOKKERS VAN DE JIHAD graag blijft financieren? Niet #Denk. Ja, maar de indruk dat het nogal eens om stumperds gaat, heb ik zelf ook. Erm, yeah, but that could be because islamists mostly operate in packs. He’s not in trouble in the least bit. Welke moslim zei dit: ‘Dat Tofik een flikkerse bruinneuzende rugridder is die weet waar Ibrahim de poppers haalt.’ Zeg ik alleen maar alweer tien jaar bijna dagelijks. I want that jacket. Dus wacht even, er komen helemaal géén gevolgen voor @LodewijkA die de wet overtrad?

David Bowie, 1991 by Pierre Verdy. David Bowie, New York, 2013 by Mario Testino. Dat Hofland tot het laatst kritische afstand hield tot het hof is niet waar hoor. Niet overdrijven. Bizar -onhistorisch!- pleidooi voor wegkijken. We zijn allen verantwoordelijkheid voor de EFFECTEN van kolonialisme. Lekker divers panel ook meteen. Hahaha. Misschien moet @NS_online iets aan zijn prioriteitenstelling gaan doen. Wanneer komen de WC’s terug in de sprinters @NS_online? Ruim kwartier treinvertraging omdat personeel moet plassen. Nice new Japanese indie band: @17berlinwall: Terwijl de enige mensen, waar ik last van heb als ik door het bos ren, de hondeneukers zijn. ‘Bos-Polen teisteren Rijswijk’ – er wordt gedronken en gegeten en er ligt een bierblikje! Parallelle samenleving! Nudisten moeten kleren aan voor asielzoekers. Ik val van me stoel, @FrontaalNaakt bij de Nachtzoen! Hij valt best wel mee op TV mensuh.

23-06-2016 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties