Peter Breedveld, alias patiënt @FrontaalNaakt, tweemaal daags

Weliswaar hebben wij van Peter Breedveld al in geen maanden meer iets origineels voorbij zien komen, of zien voorbijkomen, zoals sommige mensen zeggen, maar dat betekent natuurlijk niet dat wij hem niet meer in de gaten houden.

En omdat Twitter heeft gemeend nog meer gebruikers te moeten wegjagen door het blokalgorithme, of hoe zoiets ook heet, te wijzigen, waardoor geblokkeerden de twiets van blokkeerders niet meer kunnen zien, bieden wij met ingang van een paar dagen geleden tweemaal daags een overzicht aan van de twiets van patiënt @FrontaalNaakt, zoals wij hem graag mogen noemen, vooral omdat hij niet alleen ernstig gestoord is, maar nog dagelijks gestoorder wordt. Wij hebben het een aantal keren via ons forum gedaan, maar dat vonden wij toch niet overzichtelijk genoeg, met als gevolg dat wij het nu in een speciale afdeling doen, die te bereiken is via het menu Peter Breedveld.

Wat ons trouwens nu pas opvalt: de beide menuus lijken wel heel erg op elkaar. Volgens ons heeft iemand bij de Technische Dienst heel enthousiast zitten koppiepeesten en wij weten nog niet of wij daar blij mee moeten zijn. Of zou hij een riedaajrekt gedaan hebben? Toch eens vragen.

25-06-2016 23.07 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Redactiezaken, Twitter

Er heeft iemand gereageerd op “Peter Breedveld, alias patiënt @FrontaalNaakt, tweemaal daags”

  1. Ruud Harmsen says:

    ==
    En omdat Twitter heeft gemeend nog meer gebruikers te moeten wegjagen door het blokalgorithme, of hoe zoiets ook heet, te wijzigen, waardoor geblokkeerden de twiets van blokkeerders niet meer kunnen zien, […]
    ==

    Oplossing: uitloggen, én Twitter-cookie weggooien.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties