Yvonne van Hertum echt overleden. Mooi zo

Wij vroegen ons af of Yvonne van Hertum echt overleden was en kennelijk is dat zo:

Volgens mijn informatie via het OM (Ik (het OM) had nog een strafzaak tegen haar lopen) waarvoor ze zichzelf niet wilde verantwoorden, klopt dit. Ze is er weer mee weg gekomen!

Mooi zo. Die zien we nooit meer terug. Kous af.

4-07-2016 22.31 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Redactiezaken, Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “Yvonne van Hertum echt overleden. Mooi zo”

 1. Sandra says:

  – Dit deel van de reactie geschrapt wegens niet ter zake – Bert! Jij – Dit deel van de reactie geschrapt wegens niet ter zake –! !

 2. bert says:

  Waarom niet ter zake ?

  Omdat jullie je je van alle kanten laten belazeren en niet alleen door Yvonne

  En wie zat er nu ook alweer achter die site tegen Yvonne, waar ik daarna de schuld van kreeg ?

  Beetje laf om toe te geven dat jullie daar achter zaten ?

  En ik niet ??

  Wie zijn hier dan zielig reactie, of ben je bang dat Yvonne wel achter de echte daders aankomt, die jullie best wel weten wie dat zijn !!

  Dus ik vraag me af waarom mijn reactie weggehaald is eigenlijk, gaat toch om Yvonne ? Of toch om jullie zelf en omdat jullie liever die vieze Tan de hand boven het hoofd houden ?

 3. Lucky says:

  Zo grote mond hier dat jullie blij zijn dat Yvonne dood is maar toch door blijven gaan beetje dom vinden jullie niet? Jullie wouden zo Yvonne de schuld geven van alles,als je het slim gespeeld had dan waren jullie nu gestopt en hadden mensen gedacht van zie je wel het was dus wel Yvonne! Maar nee jullie zijn zo dom dat jullie gewoon door blijven gaan met Facebook na te maken van anderen en dan mensen lastig vallen.
  Als mijn vrouw zo bezig zou zijn hele dagen achter haar computer zou ik toch eens bij mezelf gaan af vragen wat er mis is in onze relatie! Want ik een goeie relatie zit een vrouw niet hele dagen achter de computer mensen na te maken lastig te vallen noem maar op was er tijd voor elkaar liefde aandacht en warmte. Maar bij al jullie vrouwtjes ontbreekt er wel wat anders zitten jullie niet hele dagen achter de computer. Ga wat doen aan je relatie zou beter zijn voor allebei.
  En ga nu ook niet roepen nee het was Yvonne niet het was Bert want toen Bert in de rechtszaal zat werden er ook berichten gestuurd naar mensen. Dus had dat Yvonne kunnen zijn niet Bert wat ook geroepen werd, en nu is duidelijk dat het Yvonne ook niet was.
  Soms vind ik het jammer dat ik niet meer in Nederland zit had graag eens gesprek 1 op 1 op man vrouw af gewild.
  Fijn leven hebben de dames hier hoor.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties