Tief godverdomme een eind op met je staatsomroep

Stommeling Jones

Zojuist werden wij nietsvermoedend geconfronteerd met een reclamespotje van de staatsomroep. Het werd afgesloten met de zwaar overbetaalde Paul de Leeuw die iets zei als: “eigenlijk weten we het allemaal, de staatsomroep vertelt ons verhaal.” Welnu, lul: de staatsomroep vertelt wel degelijk niet ons verhaal en iedere keer dat we de een of andere van onze belastingcenten zwaar overbetaalde oetlul propaganda zien maken voor de staatspropagandazenders, worden onze bloedgolven heviger.

Tief godverdegodverdegodver een eind op met je staatsomroep. Er is geen enkel programma van ‘onze’ staatsomroep dat de commerciëlen niet net zo goed of beter kunnen maken. En wij maar belasting betalen om de gristenhonden, de muzelmannen en andere godsdienstwaanzinnigen hun idioterie de wereld in te laten slingeren. Dood aan de staatsomroep. Daar.

13-06-2010 18.21 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Godsdienstwaanzin, Televisie

Er zijn 2 reacties op “Tief godverdomme een eind op met je staatsomroep”

  1. Ruud Harmsen says:

    Gaat het weer een beetje, meneer Jønes?

  2. […] Omroep vertelt UW verhaal‘, zegt GeenStijl vandaag. Ze bedoelen hetzelfde als wij in ‘Tief godverdomme een eind op met je staatsomroep‘, maar ze zeggen het anders. Ze moeten ook wel, want zonder staatsomroep hadden ze hun eigen […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties