Wazzup Nijntje

Wij zijn in de vakantie met het dochtertje van onze stagiaire naar het Nijntjemuseum geweest. Terwijl de kinderen in het museum annex Dick Bruna Huis aan het spelen zijn, moeten de volwassenen zich maar een beetje vervelen. Dat blijkt sommigen nog best verrassend tot creativiteit aan te zetten. Of tot best verrassende creativiteit. Wij hebben er een paar foto’s van gemaakt. Hieronder ziet u ‘Wazzup Nijntje’.

Wazzup Nijntje

Wazzup Nijntje

24-08-2010 14.14 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Beesten in het nieuws, Kunst

Er zijn 7 reacties op “Wazzup Nijntje”

 1. Geen says:

  Dit moet een vergissing zijn, volgens mij is dit KAMIKAZE Nijntje. Levensgevaarlijke stuntert. Gooit zichzelf met ware doodsverachting telkens weer van de glijbaan.

 2. Greetje says:

  Ik meende zelf dat het een RAP Nijntje was maar ik geef mijn mening graag voor een betere. In elk geval is het geen erg nozel Nijntje maar die zijn ook vaak het gevaarlijkst voor zichzelf en hun omgeving. Ik zeg dan ook: No merci voor niet-nozele Nijntjes!

 3. Geen says:

  Vroeger zei ik nog wel eens: aan het kruis ermee. Maar dat ligt heden ten dage gevoelig.

 4. Ruud Harmsen says:

  Kijk maar uit dat je hier geen gedoe mee krijgt qua handelsmerken en auteursrechten en zo, zijn ze nogal scherp op bij de Bruna-stichting of wie dat ook regelt, zie iusmentis.org.

 5. Alie Bie uit Walibi says:

  Gewoon een balkje voor de ogen, dan valt het niet meer op.

 6. Greetje says:

  Een balkje doet inderdaad wonderen; zo is er een nep-Nijntje dat wel de splinter in het oog van een mede-Nijntje ziet maar de balk voor de eigen oogjes geheel over het hoofd ziet. Ook dat nep-Nijntje heeft een naam maar die gaan we niet noemen.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties