Maori Nijntje

Wij zijn in de vakantie met het dochtertje van onze stagiaire naar het Nijntjemuseum geweest. Terwijl de kinderen in het museum annex Dick Bruna Huis aan het spelen zijn, moeten de volwassenen zich maar een beetje vervelen. Dat blijkt sommigen nog best verrassend tot creativiteit aan te zetten. Of tot best verrassende creativiteit. Wij hebben er een paar foto’s van gemaakt. Hieronder ziet u ‘Maori Nijntje’ (De foto is helaas bewogen, doordat het dochtertje van onze stagiaire ons net op dat moment meende te moeten beschieten met haar waterpistool. Hierna zijn wij het museum uitgezet.)

Maori Nijntje

Maori Nijntje

25-08-2010 14.14 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Beesten in het nieuws, Kunst

Er zijn 3 reacties op “Maori Nijntje”

  1. Greetje says:

    Volgens mij worden wij met dit Nijntje een beetje in het ootje genomen en dat heb ik liever niet. Ik heb al zoveel last van mijn ootje sinds mijn ongelukkige ongeluk. Ik hoop dan ook van harte dat dit Nijntje eigenlijk een Geintje is.

  2. Geen says:

    Dit is het Staphorster neefje van de buurvrouw. Hij heeft zijn afkomst geniaal weggewerkt door strepen te zetten in plaats van stippen. Bijna geniaal dan, ooit wel eens een albino maori met staphorster dialect ontmoet?

  3. Danick says:

    Hahaha!! Wat grappig, deze heb ik getekend vorig jaar met de kinderen van de bso. Ik kan nog herinneren dat deze foto werd genomen.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties