Go Pies Nijntje

Wij zijn in de vakantie met het dochtertje van onze stagiaire naar het Nijntjemuseum geweest. Terwijl de kinderen in het museum annex Dick Bruna Huis aan het spelen zijn, moeten de volwassenen zich maar een beetje vervelen. Dat blijkt sommigen nog best verrassend tot creativiteit aan te zetten. Of tot best verrassende creativiteit. Wij hebben er een paar foto’s van gemaakt. Hieronder ziet u ‘Go Pies Nijntje’.

Go Pies Nijntje

Go Pies Nijntje

27-08-2010 14.14 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Beesten in het nieuws, Kunst

Er zijn 6 reacties op “Go Pies Nijntje”

 1. Geen says:

  Ik dacht dat alle Nijntjes al op waren en dat ze allemaal gestrikt waren!

 2. Greetje says:

  Dit is voor mij een Nein-Nijntje!

 3. Geen says:

  Tja, het pakje is niet erg flatteus. En het doet wel aan zekere jaren denken. Je kunt er gewoon niets aan doen. Het is dwangmatig. Gelukkig heeft ze geen snor. Je vraagt je af of ze die geëpileerd heeft. Tenminste, zo werkt het bij mij. En het pincet, daar wil ik ook alles van weten. Is het een lopende band product of een designontwerp, het voltrefferspercentage etc. Bij een volle snor ga je toch wel voor een goed product kan ik me voorstellen. Dus. Wie weet er meer?

 4. Theo says:

  Wat een gelul. Wijven zeker? Dit Nijntje is gekleed in het thuisshirt van Newcastle United F.C., ook bekend als de Magpies. Vandaar “Go Pies”, als in “hup de Magpies”. Zie Newcastle United F.C..

 5. Geen says:

  Nah Theo, dat telt niet. Jij bent als man vooringenomen en doet aan wishful thinking. ‘t Is even slikken Theo, maar alles kent zijn Armageddon

  http://retrovirus.com/brunch/wp-content/uploads/2007/08/nijn-eleven.jpg

 6. Greetje says:

  Komt er wellicht een reeks Nijntje-films die geïnspireerd zijn door topfilms? Ik zie dit Nijntje wel de hoofdrol spelen in “The Nijntje in the striped pyamas”. Lijkt me ook een goed idee; op die manier worden de behandelde thema’s ook inzichtelijk voor het jongere kind. Als ik een paar suggesties mag doen…..”The color Nijntje”, “Gone with the Nijntje” en mijn persoonlijke favoriet “No country for old Nijntjes”.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties