Te dom voor woorden

Onze doctorandus heeft in ‘Yvonne van Hertum gaat weer eens aangifte doen‘ beschreven hoe Yvonne van Hertum hem weer eens lastigvalt. Yvonne van Hertum zou Yvonne van Hertum niet zijn als zij er niet een andere lezing op na hield, dus in plaats van op te houden beschuldigt zij nu onze doctorandus van stalking. In Stalker nummer 2? + UPDATE schrijft zij:

Ik kan geloof ik stalker nummer 2 op mijn lijstje lijstje bijschrijven. Ga vooral door vriendje K. Je mailtjes worden allen morgen meegenomen. Lees hier verder. Wie begon er met mailen vriendelijke vriend?

Daarbij heeft zij een skakel aangebracht naar een screenshot waaruit zou moeten blijken dat onze doctorandus begonnen zou zijn met melen. Een screenshot van die screenshot ziet u hieronder:

Te dom voor woorden

Te dom voor woorden


Dit is werkelijk te dom voor woorden. Iedereen kan zien dat het eerste meeltje begint met de zin: “Geachte mevrouw van Hertum, Naar aanleiding van uw mailtje”. Hoe dom moet je zijn om dan niet te snappen dat dit ebriefje dus een antwoord is en in dier voege niet het eerste bericht in de serie? Te dom voor woorden dus.

Wie zou mevrouw van Hertum nu denken te kunnen foppen met zoiets doms? Niet dat dat er iets toe doet, want hier trapt sowieso geen hond in. Overigens hebben we van onze doctorandus begrepen dat ze nog steeds bezig is en dat hij inmiddels geprobeerd heeft haar te plonken, maar dat dat niet helemaal gelukt is, in dier voege dat je met Thunderbird wel een filter kunt aanmaken dat de berichten van de geplonkte afzender automatisch in de prullenbak doet belanden en dat je die berichten zelfs automatisch kunt laten beantwoorden, maar dat met name dat laatste zo af en toe misgaat. Nou ja, hij kan natuurlijk gewoon ophouden met reageren, of hij kan de automatische berichtjes alsnog handmatig versturen, dus hij maakt zich er vast niet echt druk om.

We hebben hem nog wel even gevraagd wat zijn laatste antwoorden waren en die luidden:

Geachte mevrouw van Hertum,

U bent vervelend.

Met vriendelijke groet,

En:

Geachte mevrouw van Hertum,

U maakt zichzelf volslagen belachelijk, beseft u dat wel?

Met vriendelijke groet,

Daarna heeft hij dus een automatisch antwoordbericht klaargezet, dat naar verluidt ook al een paar keer verzonden is. Het is toch wat.

25-08-2010 23.50 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “Te dom voor woorden”

 1. Geen says:

  Buitengewoon grappig: ” Iedereen kan zien dat het eerste meeltje begint met de zin: “Geachte mevrouw van Hertum, Naar aanleiding van uw mailtje”.” Je lezers ijken aan een dergelijke standaard, zoals ongevraagd weergegeven in het zelf geplaatste screenshot, noem ik een questie van lefhebben. Dat dan weer wel. Dat is dan ook meteen het enige positieve aan de zaak. In het midden gelaten of het idd een questie is van lefhebben.

 2. Koos says:

  […] Wij kunnen niet beoordelen of wat daar staat inderdaad afkomstig is van de gemeente Eindhoven, noch of het waar is. Maar als Koos hier iets mee te maken heeft, of als mevrouw van Hertum dat denkt, zal ze daar de komende dagen wel over gaan raaskallen op haar kattenblerghje. In dat geval heeft onze doctorandus misschien even geen last van haar. Zou ze trouwens al geprobeerd hebben hem dat “pv nummer” toe te mailen, geplonkt en wel? […]

 3. Dirk de Graaff says:

  “Ga vooral door vriendje K.”

  zal sinds de publicatie van uw artikel:

  http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=9405

  mogelijk toch nadere specificatie verdienen.

 4. […] (zie ‘Dan vraag ik het toch gewoon?‘) en wat krijg ik om mijn oren? Mijn eigen tekst: “U bent […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties