Patiënt @FrontaalNaakt is al heel lang gewoon een vieze man

Er zijn veel mensen die kritiek willen leveren op de stukjes op Frontaal Naakt, maar dat daar niet kunnen doen omdat Peter Breedveld nogal strenge censuur toepast.
Cpt. Iglo
Posts:6591
Joined:Sun Nov 08, 2015 11:44 am
Patiënt @FrontaalNaakt is al heel lang gewoon een vieze man

Post by Cpt. Iglo » Tue Jun 14, 2016 6:40 pm

De twee aardige jongens begonnen ooit Frontaal Naakt om 'ongesluierde opinies' op het net te krijgen. Vanuit de achtergrond van Peter Breedveld, die ooit eindredacteur van een naturisten-blootblaadje was, was die titel ook wel te verklaren, het had met flink wat oud zeer te maken. De naturisten waren immers en masse in het geweer gekomen toen de redacteur - niet beseffend welk onheil hij hiermee zou aanrichten- een wijdbeens poserende dame in het blad liet afdrukken. De dag dat het blad bij de leden in de bus viel, waren de rapen gaar ofwel de poppen aan 't dansen. De naturisten bleken, in tegenstelling tot wat iedereen tot voor kort had aangenomen, helemaal niet van bloot te houden en zeker niet van open en blote KUTTENTENTOONSTELLINGEN.


Breedveld koos eieren voor zijn geld en begon een webmagazine waar hij zijn liefde voor bloot ongebreideld kon exposeren.
Bron: 'De teloorgang van balkende, brullende, blèrende en blatende blogbaasjes'.

Post Reply

Return to “Frontaal Naakt”