De advocaten van Advocatenbureau Prakken d'Oliveira zijn linkse extremisten. Houd die gedachte vast

Het is natuurlijk de vraag of de zogenaamde Mensenrechten niet eerder politiek dan juridisch zijn, maar goed.
Cpt. Iglo
Posts:6591
Joined:Sun Nov 08, 2015 11:44 am
De advocaten van Advocatenbureau Prakken d'Oliveira zijn linkse extremisten. Houd die gedachte vast

Post by Cpt. Iglo » Thu Sep 29, 2016 12:15 pm

Ik had nog nooit van advocatenbureau Prakken d'Oliveira gehoord, maar dankzij de NRC nu dus wel: Asscher door advocaten beticht van ambtsmisdrijf.

Op hun webzijde lees ik onder andere:
Prakken d’Oliveira Human Rights Lawyers is een advocatenkantoor dat opkomt voor de belangen van het individu en de rechten van de mens. Onze advocaten staan bekend als experts in hun vakgebied en hebben een reputatie die tot ver over de landsgrenzen reikt.

Prakken d’Oliveira opereert op de volgende rechtsgebieden: internationaal recht & mensenrechten, (internationaal) strafrecht en migratierecht en heeft daarnaast een aantal 'speerpunten' die deze rechtsgebieden overstijgen. Het kantoor heeft een strategische alliantie met het Londense kantoor Doughty Street Chambers.
Bij hun speerpunten staat, onder '(Internationaal) activisme' om te beginnen een citaat van Rosa Luxemburg, hetgeen doet vermoeden dat dit advocantenbureau het extreemlinkse activisme hoog in het vaandel heeft staan. Verder staat er onder meer:
Prakken d’Oliveira adviseert en verleent bijstand aan (politieke) activisten en organisaties actief op
uitlopende terreinen: dierenrechten, kraak- en milieubeweging. Wij adviseren vakbonden en ook politieke organisaties in binnen- en buitenland, en staan deze zonodig bij in juridische procedures.

...

Prakken d’Oliveira heeft juridische bijstand verleend aan onder meer antimilitaristen, Sea Shepherd, Greenpeace, Free Gaza Flotilla, bezetters van de Iraanse ambassade, dierenactivisten en verschillende oppositiebewegingen in het buitenland.
Voeg daarbij dat Prakken d'Oliveira ook verantwoordelijk is voor deze text:
Amsterdam, 24 oktober 2013 - Tegen de gewelddadige aanhouding en de schending van het recht van vrijheid van meningsuiting van Quinsy Gario en Jerry Afriyie, de bedenkers van het project 'Zwarte Piet is Racisme', bij de intocht Sinterklaas in 2011 in Dordrecht is door advocaat Tomasz Kodrzycki een klacht ingediend bij respectievelijk de Nationale Ombudsman en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens.
Misschien zijn de advocaten van Prakken d'Oliveira wel degelijk ook echte advocaten, maar in eerste instantie zijn het linkse extremisten, met als gevolg dat zij ook antisemitisch zijn, zoals dat onder extremisten van links en rechts momenteel te doen gebruikelijk is.

Post Reply

Return to “Mensenrechten”