Arend-Jan Boekestijn en Petra Burema

StommelingJones
Wij hadden nog nooit van Petra Burema gehoord, totdat zij reageerde op ons stukje Een historicus moet zich met het verleden bezighouden, waarin wij de heer Arend-Jan Boekestijn bespraken.De ons onbekende Petra Burema nam het voor de heer Boekestijn op:
"Ik volg bij Boekestijn college in Utrecht. Hij is de beste docent die daar rondloopt. Waarom zouden historici niet mogen meepraten over het heden. De enige manier om te praten over het heden is reflectie over het verleden."
Wij dachten aanvankelijk met een fan van de heer Boekestijn te doen te hebben, maar begonnen vervolgens te twijfelen (zie 'Steekt Arend-Jan Boekestijn zijn eigen loftrompet?'). Nadat wij geprobeerd hadden Petra Burema een eposteltje te sturen, werd onze twijfel niet minder (zie Verdenking tegen Arend-Jan Boekestijn).
Het adres pburema13@hotmail.com blijkt gewoon vrij te zijn

Om er zeker van te zijn dat het niet aan ons lag dat het eposteltje aan Petra Burema onbestelbaar retour kwam, zijn wij even naar hotmail.com gefietst, waar wij gekeken hebben of het adres überhaupt bestond. U raadt het al, of misschien ook niet, maar dan vertellen we het gewoon: het adres bestaat helemaal niet. Of anders gezegd: het is gewoon beschikbaar. Wie het hebben wil kan het krijgen, die gedachte.

Nog steeds zeggen wij niet dat wij zeker weten dat Petra Burema slechts een pseudoniem is van Arend-Jan Boekestijn, maar we sluiten het ook zeker niet uit. Totdat Petra Burema of Arend-Jan Boekestijn ons vertelt hoe het precies zit, of totdat we iets kunnen bewijzen, blijven we dus twijfelen.03-12-2005 07.15 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere