Werken bij de overheid

Overheid start met weblog aldus mediafact.nl. Het gaat om een weblog behorende bij de webzijde Werkenbijdeoverheid.nl. Nu de overheid zich steeds meer ontpopt als vijand van de bevolking en probeert alle overheidstaken te verpatsen aan het bedrijfsleven, maar wel belasting blijft innen op van alles en nog wat (binnenkort de neukbelasting, gevolgd door boetes voor mensen die niet genoeg neuken), moet je erg weinig schaamtegevoel hebben, of zeer dringend om geld verlegen zitten, wil je nog bij de overheid gaan werken. Vandaar dat uw captain geprobeerd heeft om op genoemd log een reactie achter te laten, en wel de volgende:
"Als je elders een baan kunt vinden, ga je natuurlijk niet bij de overheid werken."
In eerste instantie kreeg uw captain twee pagina's foutmeldingen te zien, waardoor hij concludeerde dat de webzijde niet werkte:
"Fijne webzijde, dat werkenbijdeoverheid.nl. Toen ik een reactie probeerde achter te laten ("Als je elders werk kunt vinden, ga je natuurlijk niet bij de overheid werken"), kreeg ik twee pagina's foutmeldingen te zien. Daar ga ik op het I.G.L.O.-log maar eens een stukje aan wijden."
Aldus een verbolgen Cpt. Iglo op mediafact.nl. Toen hij even later echter nogmaals keek, bleek de reactie er wel degelijk te staan. Dat betekent dat deze webzijde iets beter werkt dan zich liet aanzien.

Stommeling Jones heeft er op 27 augustus 2005 op gewezen dat er fouten zaten in de webzijde www.government.nl. Naar aanleiding van het niet optimaal functioneren van eerdergenoemd log zijn wij even wezen kijken naar de foto's van de bewindslieden, en verdomd: nu staan ze er wel (al loopt de text "Cabinet Balkenende II Click on pictures for more info" wel lelijk door de fotootjes heen). Kennelijk heeft men bij de overheid inmiddels iemand gevonden die wel een beetje met een compjoeter kan werken. Deze figuur vertrekt natuurlijk zodra de economie echt aantrekt, dus de conclusie is, dat je aan het functioneren van de overheidswebzijden kunt aflezen hoe het economisch met ons land gesteld is: zolang de overheidswebzijden werken, gaat het niet goed met de economie.03-12-2005 15.24 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere