Zeer ongrappig filmpje

Wij hebben een schijthekel aan televisieprogramma's die grappen uithalen met verborgen camera's en als iemand ons zo'n geintje flikt, weten wij al precies hoe wij gaan reageren. Snopes.com heeft een filmpje waarin te zien is hoe iemand die een flauwe grap met een verborgen camera en een brievenbus uithaalt daar zelf het slachtoffer van wordt. Eigen schuld, dikke bult, zou je zeggen. Het filmpje is helemaal niet grappig en het blijkt nog nep ook. In het stukje Hidden Camera Surprise legt men uit, waar het filmpje vandaan komt:
"This clip isn't from a television program, nor (despite the overlays in Cyrillic text) did it originate in Russia. It's a television commercial produced for the Type & Magic print production company by the Buenos Aires office of the Ogilvy & Mather international advetising (spelfout niet van ons, red.) agency."
Iemand heeft het oorspronkelijke einde er afgeknipt en het zo op internet gepletterd. De Russische text die aan het begin te zien is, luidt:
"Gewoon blijven kijken tot het eind. Het doet er niet toe dat het begin niet om te lachen is."


05-12-2005 13.48 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere