Grijpt uw kans, stemt Remkes weg

Onze redacteur Stommeling Jones ontving van onze trouwe lezeres Cyberbabe de volgende tip:
"In de dagelijkse enquete van de Telegraaf (http://response.questback.com/Consumentenonderzoek/stelling2/) wordt vandaag gevraagd minister Remkes te beoordelen."
Foto: Jeugdige AIVD-agente probeert onopvallend een roze konijn te schaduwen
Natuurlijk is Stommeling Jones deze enquĂȘte onverwijld gaan invullen en hij heeft tevens de hele redactie en onze stagiaire naar de desbetreffende webzijde gedirigeerd. Als u dus morgen in de De Telegraaf leest dat er een man en een vrouw van boven de vijfenzestig hebben verklaard dat zij "de koningin en haar dievenbende" het meest wantrouwen en dat zij het een schande vinden dat de AIVD nog met diskettes werkt, dan klopt dat, want dat waren Stommeling's ouders. Mochten het er meer zijn, dan zijn dat vermoedelijk de andere bewoners van het bejaardentehuis die door Stommeling's ouders zijn gemobiliseerd om hun zegje te doen.

Stemt allen mee. En vergeet niet: stemt vroeg en stemt vaak.09-12-2005 15.10 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere