Kabinet blijft gewoon zitten tot 2007

Ook katten kunnen lachen
D66 werkt zeker niet mee aan missie, volgens RTL Nieuws. Hahahahahaha. Snrf. Snort.  Daar kregen wij toch even een onbedaarlijke lachbui van zeg. Het gaat namelijk over de "militaire missie naar Afghanistan", die volgens RTL zelfs een "tijdbom onder het kabinet" zou zijn. Het is dat wij er net al onbedaarlijk om gelachen hebben, anders zouden wij het nu alsnog doen. Nou, even dan. Hahahahahaha. Ha. En ha.
"De D66-top zegt dat de partij uit het kabinet stapt als aan het einde van de hele besluitvormingsprocedure toch Nederlandse militairen naar het zuiden van Afghanistan gaan, melden betrouwbare bronnen tegen RTL Nieuws."
Aldus RTL Nieuws. Wij zijn reuze benieuwd wie die 'D66-top' dan wel is. Boris het Grote Roerei soms? Hahahahahaha. Sorry. Ze maken het zichzelf niet gemakkelijk, want ze zijn tegen, maar het kabinet inclusief de D66ministers mag wel een eigen besluit nemen, waarover dan eind januari gedebatteerd wordt en als er dan in de kamer niet voldoende draagvlak is, gaat de missie niet door.
"Als het kabinet een kleine meerderheid voldoende vindt om de missie toch door te zetten, dan blijft D66 tegen en stapt de partij uit het kabinet. In dat geval zal de missie ook niet door kunnen gaan."
Hahahahahaha. Je ziet het nou al mijlenver aankomen: eind januari roept Het Grote Roerei dat zijn ministers (hebben ze er dan meer dan één? Alexander Zwetsbol kennen we, maar wie is dan die andere?) uit het kabinet stappen. De ministers lachen eens vriendelijk tegen Boris en zeggen "bekijk het maar". Boris, hierdoor enigszins uit het veld geslagen, laat dit toch niet op zich zitten en dient een MOTIE VAN WANTROUWEN of een MOTIE VAN AFKEURING in, tegen zijn eigen ministers. De oppositie denkt grappig te wezen en laat hem lekker voor joker staan, zodat alleen D66 uiteindelijk voor de motie stemt.

Minister Remkes weet dit natuurlijk ook en dat verklaart waarom de Groninger Internetcourant vandaag kon melden: 'Johan Remkes in Groningen: "Kabinet redt het tot 2007; oppositie vindt het ook wel best"'.

[TOEVOEGING] De andere D66minister is natuurlijk Kwallenbak Brenkheurst. Hoe konden we het vergeten. Dat zal wel een geval van verdringing geweest zijn.19-12-2005 21.48 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere