Cpt. Iglo censureert reactie

Alle wegen leiden naar Groningen
Onze trouwe lezers weten allebei, dat wij een heleboel toelaatbaar achten, maar dat wij ook vinden dat niet alles kan. Naar aanleiding van ons laatste stukje over Guus Rombouts plaatste Ben een reactie, met daarin de nawgegevens (naw: Naam, Adres, Woonplaats) van Guus. Wij hebben die gegevens verwijderd, al was het maar omdat wij er zelf helemaal niet blij mee waren toen de Boze Groninger Weblogger de gegevens van onze vaste columnist op zijn webzijde plaatste. Wij hebben Ben per epost op de hoogte gesteld van onze overweging:
"Beste Ben,

Helaas heb ik de adresgegevens van Guus Rombouts uit je commentaar moeten verwijderen. Er lopen te veel gekken rond die met die adresgegevens aan de slag zouden willen gaan. Het laten bezorgen van niet bestelde pizza's is vrij populair, om maar iets te noemen.

Ik hoop dat je begrip hebt voor deze overweging.

Met vriendelijke groet,

Cpt. Iglo"

[TOEVOEGING] Wij hebben inmiddels een eposteltje terug ontvangen van Ben: hij had begrip. Wij begrijpen overigens dat er hier sprake is van een familievete en daar bemoeien wij ons verder niet mee.

23-12-2005 11.30 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere