Cpt. Iglo heeft iets tegen Mart Smeets

een televisietoestel
Een van de volkskrantblogsters heeft vandaag een stukje onder de titel Mart Smeets - Zomeravondvertellingen. Uw captain wilde daar op reageren met een verwijzing naar een eigen stukje waarin niet zulke positieve dingen over Mart 'Ik begin steeds meer op Youp van 't Hek te lijken of is het nou andersom' Smeets worden gezegd. Bij het grasduinen in ons archief kwam uw captain echter meer artikeltjes tegen dan hij had verwacht en daarom zetten we het hier maar eens op een rijtje.
Mart Smeets
Foto: Mart Smeets en Youp van 't Hek beginnen steeds meer op elkaar te lijken en zijn allebei even grappig
Wij willen hierbij met nadruk stellen dat wij de heer Smeets niet persoonlijk kennen en dat onze hekel uitsluitend gebaseerd is op de wijze waarop hij al jaren ons televisiesportgenot zit te verzieken. Iemand heeft ons ooit een boekje van de heer Smeets cadeau gedaan en dat was zelfs gematigd amusant, waarbij wij wel moeten opmerken dat het zo slecht geschreven was, dat we blij waren dat we er niet voor betaald hadden.

02-01-2006 15.57 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere