Internetjournalist vraagt HBO-raad om mening

Wie niets weet kan zich nooit vergissen
Onze vaste columnist heeft, naar aanleiding van het optreden van Doekle Terpstra in een programma op Hilversum 1 de HBO-raad het volgende bericht doen toekomen:
"L.S.,

Vandaag hoorde ik de heer Doekle Terpstra op de radio, over de kwaliteit van de lerarenopleidingen in Nederland. Naar aanleiding daarvan wil ik hier uw aandacht vestigen op het stukje 'Groot tekort aan leraren dreigt', op http://www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/entry.php?id=1091 .

Gaarne zou ik van u een reactie hebben op dit stuk en dan met name op de erin vervatte stelling dat het met de kwaliteit van de lerarenopleidingen in Nederland droevig gesteld is.

Aan uw antwoord denk ik dan weer een stukje te wijden op het onderwijssublog van de I.G.L.O. ( http://www.opinieleiders.nl/techlog/onderwijs.php )."

Wij zijn benieuwd of hier een reactie op komt. De AOB en de Archimedeslerarenopleiding hebben bijvoorbeeld al niet gereageerd op onze eposteltjes over hetzelfde stukje.

04-01-2006 20.19 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere