UCB Pharma BV, de hondelulle van de week

Wij weten niet wat een plaspleister is en we willen niet weten wat een plaspleister is ook, want wij geloven niet dat wij behoefte hebben aan een plaspleister. Het woord doet ons denken aan een pleister die je op je lul kunt plakken om lekkage tegen te gaan. Wij zaten dan ook helemaal niet te wachtenn op extra informatie over de plaspleister en zouden aan die hele plaspleister geen woord vuil gemaakt hebben, ware het niet dat de fabrikant van de plaspleister kennelijk niet genoeg plaspleisters verkoopt en meende op een bijzonder onsympathieke manier aandacht te moeten vragen voor hun plaspleister.

Op de voorpagina van de De Telegraaf heeft UCB Pharma BV., dat nemen wij tenminste aan, een advertentietje laten afdrukken dat zodanig is vormgeven, dat het even lijkt alsof het niet om een advertentie, doch om een werkelijk urgente of op zijn minst belangrijke mededeling gaat. De advertentie luidt als volgt:

"Extra informatie plaspleister

Recente berichtgeving in kranten en de uitzending van Mens en Lijf over een nieuw product tegen de symptomen van overactieve blaas, de zogenoemde 'plaspleister', heeft tot veel vragen geleid bij huisartsen en apotheken.

Om zowel artsen als apothekers te ontlasten is er een website opgezet, waar u meer informatie kunt vinden.

Het adres is [adres weggelaten door uw captain.]
Dit is een website van UCB Pharma BV.

Omdat de apotheker u zonder recept niet kan helpen raden wij u ook aan eerst naar de huisarts te gaan."

Die extra behoefte aan informatie over de plaspleister heeft UCB Pharma BV ongetwijfeld uit zijn duim gezogen en de uitzending van Mens en Lijf hebben wij niet gezien of gehoord, want wij hebben een schijthekel aan medische televisieprogramma's, medische rubrieken in kranten en tijdschriften en aan andere instanties, organisaties en figuren die ons problemen proberen aan te praten die wij niet hebben. Van dat soort Hondelulle krijgen wij spontaan bloedgolven. Dit alles maakt dat wij de Hondelulle van UCB Pharma BV bij dezen benoemen tot Hondelulle van de week.11-01-2006 16.24 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere