Lachen met D66

Stommeling Jones als kamerclown
D66 dreigt met kabinetscrisis om Afghanistan, aldus de webzijde van de De Telegraaf. Volgens het stukje heeft het D66kamerlid Bakker in Elsevier gezegd:
"Of het kabinet komt tot inkeer en besluit niet te gaan. Of het kabinet komt er niet uit en klapt uit elkaar"
Het staatsjournaal meldde ongeveer hetzelfde en het staat ook op nosteletext. Dat wil nog niet zeggen dat het waar is en als het wel waar is, kan het D66kamerlid Bakker altijd nog een Pechtoldje doen. Of hij nu zegt dat hij het gezegd heeft of niet maakt nix uit, lachen wordt het sowieso, en wij herhalen hier nog maar eens wat uw en onze captain hierover reeds op 19 december 2005 heeft opgemerkt in Kabinet blijft gewoon zitten tot 2007:
"Hahahahahaha. Je ziet het nou al mijlenver aankomen: eind januari roept Het Grote Roerei dat zijn ministers (hebben ze er dan meer dan één? Alexander Zwetsbol kennen we, maar wie is dan die andere?) uit het kabinet stappen. De ministers lachen eens vriendelijk tegen Boris en zeggen "bekijk het maar". Boris, hierdoor enigszins uit het veld geslagen, laat dit toch niet op zich zitten en dient een MOTIE VAN WANTROUWEN of een MOTIE VAN AFKEURING in, tegen zijn eigen ministers. De oppositie denkt grappig te wezen en laat hem lekker voor joker staan, zodat alleen D66 uiteindelijk voor de motie stemt."


11-01-2006 17.11 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere