De Groep Galjaart: de hondelulle van de week

Wij hebben nix tegen loggers die geen reacties op hun log toelaten, aangezien dat hun goed recht is. Een log is per slot van rekening in principe eenrichtingsverkeer. Wij hebben derhalve zelfs nix tegen loggers die reacties verwijderen of censureren, mits ze dat netjes doen, en netjes betekent in onze optiek: met recht en reden en niet stiekem, alsof er nix gebeurd is. Vandaar dat wij bijvoorbeeld niet altijd even positief zijn over Michiel Smit, Jan Marijnissen en de rijksvoorliegingsdienst, om maar iets te noemen.

De volkskrantblogsters van wat zich 'De groep Galjaart' noemt, horen bij de ergste categorie: zogenaamd reacties toelaten en dan inenen reacties gaan verwijderen, zonder daarvoor een goede reden te hebben. Bij hun stukje Filmpje: Bert Bakker in gesprek met Groep Galjaart hadden al een paar mensen gereageerd, waaronder uw captain, toen plotseling alle reacties verdwenen bleken. Iemand die zich KaleStud noemt heeft daar ter plekke wat van gezegd, ervan uitgaande dat het alleen de negatieve reacties waren die men had verwijderd. Uw captain heeft daarop gereageerd met:

"@KaleStud: het is nog erger. De hufters hebben alle voorgaande reacties verwijderd. Als ze deze reactie van mij ook verwijderen, worden ze de hondelulle van de week. Zie Lachen met D66."
Wij hebben ons een paar minuten later bedacht en besloten deze volkskrantblogsters sowieso uit te roepen tot hondelulle van de week. Hun filmpje hebben wij overigens niet eens bekeken want wij vonden dat de foto die er bij stond niet veel goeds voorspelde.

15-01-2006 20.15 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere