Transcedente meditatie De Rietlanden gaat voorlopig niet door

Foto: deze man zweeft niet
Wie niets weet kan zich nooit vergissen
De transcendente meditatie op De Rietlanden, waarover wij op 8 januari schreven in het stukje 'Meditatie op school' gaat gelukkig niet door. School schrapt plan voor lessen meditatie, zegt de De Telegraaf. "De leiding vreest dat de lessen het bestaande imago zouden aantasten", aldus het stukje. Daar hadden ze dan beter wat eerder aan kunnen denken, maar goed. Het idiote plan heeft veel reacties losgemaakt en kennelijk heeft de tweedekamerfractie van de SP er vragen over gesteld aan minister Van der Hoeven. De school heeft nu besloten voorlopig af te zien van de plannen. Dat het voorlopig is, baart ons zorgen en het staat heel stiekempjes achteraan in het stukje:
" De school gaat over enkele weken toch nog om de tafel met de initiatiefnemers.

[...]

De school wil wel bekijken of ze later toch nog iets met transcendente meditatie kan doen."

In het stukje staat ook nog dat de school zelf slechts één echt negatieve reactie kreeg en wij vragen ons nu af of dat het eposteltje van uw captain was, waarin hij de school wees op 'Meditatie op school' en op de mogelijkheid om te reageren.

17-01-2006 18.09 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere