Groep Galjaart bant Cpt. Iglo

Minister van der Hoeven en een ver familielid
De 'Groep Galjaart', die door ons onlangs tot hondelulle van de week werd uitgeroepen, heeft uw captain kennelijk een ipban aan zijn broek gegeven, of men censureert de reacties tegenwoordig vooraf. Of er achter de 'Groep Galjaart' meer mensen schuilgaan dan de idioot wiens foto bij de filmpjes van de 'Groep Galjaart' staat afgedrukt, weten wij niet zeker, maar voor het gemak gaan we er maar van uit dat ze minimaal met zijn tweeën zijn, omdat er nu eenmaal eentje de camera moet vasthouden.

Wij weten trouwens niet of ze echt filmpjes hebben, want wij zien de aankondigingen wel, maar dan hebben we al geen enkele behoefte meer om het bijbehorende filmpje nog te gaan bekijken. Vandaag presteerden ze het om een filmpje aan te kondigen naar aanleiding van wat zij noemden de "CDA Nota ' Alles van waarde is weerloos'". Dan ben je dus niet alleen melig, dan ben je ook te stom om te lezen. Uw captain wilde derhalve een reactie plaatsen, wat dus niet gelukt is. Maar hier natuurlijk wel. De reactie luidt:

"Stelletje sukkels. Die nota heet 'Alles van waarde is weerbaar'. Zie Kwetsen moet mogen. En nu niet weer mijn reactie wegcensureren hè, want je kunt niet te vaak de hondelulle van de week zijn."
Wij zullen proberen de 'Groep Galjaart' op de hoogte te stellen van het bestaan van dit stukje, maar als het inderdaad de analfabeten zijn waar wij ze voor houden, wordt dat nog best lastig.

20-01-2006 23.10 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere