Ayaan Hirsi Ali antwoordt niet

Leeuwen
Ayaan Hirsi Ali is gehuldigd als Europeaan van het jaar. Door wie is ons ontschoten, als wij het al geweten hebben. Het deed ons er echter wel aan denken dat wij een tijdje geleden geschreven hadden: 'Cpt. Iglo stelt vraag over verblijfsstatus Ayaan Hirsi Ali'. Van de VVD (vvdvoorlichting@tweedekamer.nl) hebben wij nooit antwoord gehad. Het ministerie van mevrouw Verdonk zou onze vaste columnist terugbellen en die zit daar nog steeds op te wachten.

Mevrouw Ayaan Hirsi Ali zelf heeft van onze vaste columnist het volgende eposteltje ontvangen:

"Onderwerp: Zou u niet uitgezet moeten worden?

Geachte mevrouw Hirsi Ali,

Uit het boek Hutspot Holland heb ik begrepen dat u ooit gelogen heeft over de manier waarop u in Nederland terecht was gekomen. (Zie 'Ayaan Hirsi Ali, de Ayaan Hirsi Ali van de VVD').

Als ik het goed begrepen heb, bent u daarmee dus in feite illegaal in Nederland.

Betekent dit dat mevrouw Verdonk eerdaags een uitzettingsprocedure tegen u in gang moet gaan zetten?

Zo neen, waarom niet?"

Het enige antwoord dat onze vaste columnist daarop tot nog toe heeft gekregen was:
"Hartelijk dank voor uw bericht. Door de grote hoeveelheid (elektronische) post die ik ontvang kan ik niet iedereen persoonlijk antwoorden. Uiteraard neem ik wel kennis van de inhoud. In verband met het kerst-reces zal uw bericht vanaf 17 januari 2006 gelezen kunnen worden.

Met vriendelijke groet,
Ayaan Hirsi Ali"
Kennelijk heeft mevrouw Hirsi Ali het vooralsnog te druk met andere zaken. Zou ze soms bezig zijn haar koffers te pakken?

23-01-2006 22.01 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere