CDA wil enge moslims rijbewijs afpakken

Wij hadden de godsdienstwaanzinnigen van het CDA laten weten dat onze stukjes 'CDA wil grondrechten afschaffen' en 'Kwetsen moet mogen' bestonden en dat men daarop kon reageren. Dat heeft men gedaan, per epost. Wij citeren:
"De CDA-fractie wil de democratie weerbaarder maken door eerder op te treden tegen personen en groepen die geweldloos maar met misbruik van democratische vrijheden de democratie willen ondermijnen."

[...]

"Niet angst is de drijfveer om met voorstellen te komen maar juist trots op onze democratie en op de Nederlandse waarden en normen."

[...]

Gewoon gristelijk zijn en je bek houden, dan heb je voorlopig nog weinig te vrezen
"Nederland staat voor de uitdaging een nieuwe culturele bron, de islam, te verbinden met de Nederlandse waarden en normen."

[...]

"Het CDA wil dat er eerder dan nu gebeurt, grenzen worden gesteld aan de uitoefening van grondrechten, ook als mensen zich daarbij baseren op een bepaald geloof."

[...]

"Beperking van grondrechten is niet iets nieuws. Het Europees Verdrag voor de rechten van de mens (EVRM) biedt staten de mogelijkheid om dat te doen."

[...]

"De lijst met rechten waaruit een persoon kan worden ontzet [...] moet volgens het CDA worden uitgebreid met het opleggen van beroepsverboden, het ontnemen van het actief en passief kiesrecht en de intrekking van paspoort of rijbewijs."

Wij moesten vooral vreselijk lachen om: "Niet angst is de drijfveer om met voorstellen te komen maar juist trots op onze democratie en op de Nederlandse waarden en normen." Wij zijn nu natuurlijk reuze benieuwd wanneer het CDA komt met het voorstel voor een "Nationalstolzkampagne" naar het voorbeeld van onze oosterburen (zie Du bist Deutschland en Du bist Deutschland, nogmaals).26-01-2006 12.20 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere