Anja Meulenbelt negeert Cpt. Iglo

Anja Meulenbelt heeft nog niet gereageerd
Wij hebben al eens eerder aangegeven dat wij niet houden van loggers die zonder fatsoenlijke reden reacties op hun log wegcensureren. Loggers die het met reden doen staan bij ons marginaal hoger aangeschreven en als ze er dan nog eerlijk bijzeggen dat ze het doen en waarom, zijn ze nog een klein beetje minder verwerpelijk. Loggers die geen reacties toelaten, moeten dat helemaal zelf weten en daar hebben wij nix tegen, tenminste niet a priori.

Mevrouw Anja Meulenbelt is behalve een chagrijnig overblijfsel van de feministische beweging en lid van de eerste kamer (daar hoef je dus echt nix voor te kunnen) ook een logster uit de eerstgenoemde categorie. Naar aanleiding van een domme reactie die zij op haar eigen log in het reactieveld geplaatst had, stuurden wij haar onlangs een eposteltje, dat zij niet beantwoord heeft en wel het volgende:

"Meulenbelt,

Om te beginnen heb ik nog even overwogen te beginnen met "Geachte mevrouw Meulenbelt", maar dat leek mij misschien iets te sexistisch.

Bij dezen wil ik u wijzen op het stukje "Anja Meulenbelt op de kast" op http://www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/entry.php?id=1420 .

Ik besluit genoemd stukje met: "Wij zullen mevrouw Meulenbelt die vraag eens even per epost gaan stellen. Dan zullen wij haar meteen even vragen of er na haar reactie nog mensen gereageerd hebben en of ze die reacties dan weggecensureerd heeft, zoals haar gewoonte schijnt te zijn."

Dit is het aangekondigde eposteltje, en "die vraag" is de volgende: Nooit bij u opgekomen dat hij die "vooraanstaande, actieve, intelligente en welbespraakte vrouwen" wel degelijk kent, maar dat ze gewoon niet goed genoeg waren? (De "hij" is Guido Derksen, auteur van 'Hutspot Holland').
Hebben er na uw reactie (nr. 14 bij uw eigen stukje op http://anjameulenbelt.sp.nl/weblog/2005/11/25/dagboek-25-november-2005/#more-1407) nog mensen gereageerd en zo ja, heeft u die reacties dan weggecensureerd, zoals uw gewoonte schijnt te zijn?

Ik zie uw antwoord met belangstelling tegemoet,

Met vriendelijke groet,

Cpt. Iglo"

Dat mevrouw Meulenbelt nog niet gereageerd heeft, verbaast ons eigenlijk niet. Het lijkt ons sowieso iemand van het type dat uitsluitend voor eigen parochie wenst te preken en dat niet zo erg goed met kritiek of lastige vragen kan omgaan.

28-01-2006 17.32 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere