Fleur Woudstra krijgt mail van oudklasgenoot

Laurel en Hardy met een ladder
In Plaatje zien? Beveiliging uitschakelen hebben wij het al eens zijdelings gehad over het Groninger gemeenteraadslid Fleur Woudstra. Zij claimde toen het slachtoffer te zijn van 'spoofing', waar wij geen barst van geloven, maar wat ons ook niet erg interesseerde. Wel hielden wij de indruk over dat Fleur Woudstra een beetje een dommig, maar ook ijdel type is.

Die indruk werd vandaag bevestigd, en wel door het stukje 'News travels fast...'. Mevrouw Woudstra schijnt een pleidooi gehouden te hebben voor een cannabisapotheek in Groningen of zoiets en dat heeft de krant gehaald en Reuters heeft er onder de buitengewoon flauwe titel ' I'm here for my prescription, and 6,000 cookies' een kort berichtje van gemaakt. Dat berichtje is helemaal in Amerika terechtgekomen, waar iemand het gelezen heeft. Fleurtje kreeg toen een eposteltje, dat zij weergegeven heeft op haar webzijde. "Nou, nou," dachten wij: "helemaal uit Amerika, het is me wat." Dat werd al minder toen wij zagen dat het afkomstig was van "Your old High School pal Robin". Daar staat echter tegenover dat Fleur ereburger van Culver City blijkt te zijn: "honorary citizen of Culver City".

Culver City
Het gebeurt niet alle dagen dat een Nederlandse middelbare scholier tot ereburger van een Amerikaanse stad wordt benoemd, dus wij wilden graag weten wanneer dat dan wel was gebeurd. Helaas leverde de combinatie '"culver city" "fleur woudstra"' bij Google nulkommanul treffers op en met '"of culver city" "honorary citizens"' vonden we alleen 'Japanese Dignitaries Honored at a Culver City Sister City Dinner' en daar was Fleur zo te zien niet bij. '"Fleur Woudstra" ereburger' en '"Fleur Woudstra" "honorary citizen"' leverden ook niets op. Zou het dan gewoon niet waar zijn? Een flauw grapje van een oudklasgenoot uit de tijd dat Fleur voor een halfjaartje of zo in Amerika naar school mocht? Als dat zo is, is het wel een beetje kinderlijk om zoiets op je log te zetten, ook al is het dan helemaal uit Amerika.

Iemand die veel gewerkt heeft in Culver City en ervoor gezorgd heeft dat wij die naam ├╝berhaupt kennen, is Stan Laurel. '"Stan Laurel" "Culver city"' levert dan ook 613 treffers op ('"Stan Laurel" "honorary citizen"' maar 13 trouwens, die niet eens allemaal relevant zijn en Culver City is er niet bij). Bijgaand een plaatje van Stan Laurel, Oliver Hardy en een ladder (zie ' Laurel and Hardy's Sound Shorts'). Het is afkomstig uit de film 'Hog Wild', opgenomen in Culver City (menen wij ons te herinneren).04-02-2006 21.59 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere