Kunt u nog rekenen, reken dan mee

You Passed 8th Grade Math
Congratulations, you got 10/10 correct!
Could You Pass 8th Grade Math?
Enige tijd geleden hebben wij ons een klein beetje opgewonden over de HBOraad, die lesgeven onbelangrijk vindt. Toch is de HBOraad niet honderd procent slecht, want men vindt nog wel dat mensen die voor onderwijzer willen leren moeten kunnen rekenen:
"[...] dat de HBO-raad pleit dat studenten die naar de Pabo komen over basale rekenvaardigheden beschikken. Immers waarom is Nederlands wel een verplicht vak in het voorgezet onderwijs en rekenen/wiskunde niet? Daarom in elk profiel wiskunde/rekenen!"
Om te kijken of u voor de klas zou kunnen, is hier een testje (tip van Crooked Timber). Je mag de uitslag mee naar huis nemen in een bestandsformaat naar keuze, dat je trots aan je ouders kunt laten zien. Er is wel een elementaire kennis van het Engels voor nodig.

26-02-2006 13.08 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere