Kloppen aan de hemelpoort

Onder de titel 'Kloppen aan de hemelpoort' signaleert Bieslog dat er een boek is verschenen met in het Nederlands vertaalde liedtexten van Bob Dylan:
"Het Bieslog Gospel Koor kwam gisteren voor een extra repetitie bijeen.
Het Dylannummer 'Knockin' On Heaven's Door' behoort tot de succesvolste favorieten op het repertoire. Tijdens het eerstvolgende optreden - zondag aanstaande, in de Hervormde Kerk van Wufteloo - willen de koorleden de Nederlandse vertaling 'Kloppen aan de hemelpoort' voor het eerst in het openbaar uitvoeren."
Er staat een link bij naar een Realplayerbestand, waardoor de verrichtingen van het koor nu reeds te horen zijn. Zoals een van de koorleden aan het eind opmerkt: "het lijkt ineens wel een heel ander nummer", of woorden van gelijke strekking. Deze versie kan overigens niet tippen aan die van Randy Crawford. Hij duurt 2'30".

03-03-2006 14.04 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere